TENA Pants Plus Medium ProSkin
TENA Pants Plus Medium ProSkin 18,25

TENA Pants Plus Medium ProSkin

18,25

TENA Pants Plus Medium is een sterk absorberend verband en broekje in één. Een perfecte keuze bij zwaarder urineverlies. Maat: Medium (heupmaat: 80-110 cm)

Op voorraad
  • Koop 4 voor €16,43 per stuk en bespaar 10%
ZI-nummer: 79254901
EAN: 7322540574753
SKU: 792549
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Pants Plus Medium (M)

TENA Pants Plus Medium zijn er speciaal voor de mannen en vrouwen die te maken hebben met matig tot zwaarder urineverlies. De juiste bescherming vindt u in deze broekjes, die van zacht materiaal worden gemaakt en na gebruik in de sanitairemmer kunnen worden gegooid. De TENA Pants Plus M biedt u met zijn superabsorberende materiaal en antilekrandjes niet alleen een optimale bescherming tegen doorlekken en huidirritaties, maar voorkomt ook nare geurtjes. Hierdoor voelt u zich altijd prettig en fris. Een verpakking TENA Pants Plus M bevat 14 incontinentiebroekjes.

Bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes

Het TENA incontinentiemateriaal behoort wereldwijd en ook binnen Nederland tot de meest verkochte incontinentiematerialen. Dit hebben de broekjes niet alleen te danken aan het comfort dat ze bieden, maar in de eerste plaats uiteraard dankzij de bescherming die zij u garanderen. Ook de TENA Pants Plus M sluiten goed op uw lichaam aan en beschikken over elastische antilekrandjes waardoor de urine -zelfs als dit een grotere hoeveelheid is- niet zomaar kan weglopen. De Dual Absorption Zone en de Odour Neutralizer houden u droog en fris.

Waar worden de TENA Pants Plus Medium van gemaakt?

De TENA Pants Plus M wordt net als de meeste andere incontinentiematerialen gemaakt van een wattenpulp. Zoals u wellicht weet zijn watten op zich -in tegenstelling tot wat vroeger werd gedacht- niet absorberend genoeg, waardoor er door TENA absorberende korrels aan toe zijn gevoegd. Het zijn de korrels die bepalen hoeveel urine er door het materiaal kan worden opgenomen. In het geval van de TENA Pants Plus Medium betreft dit 1520 milliliter. De korrels, ook wel Super Absorberende Polymeren (SAP) genoemd, vormen het duurste onderdeel van het incontinentiemateriaal.

Voor wie zijn de TENA Pants Plus M geschikt?

De TENA Pants Plus worden vervaardigd van zacht en ademend materiaal dat als normaal ondergoed aanvoelt. Alle incontinentiebroekjes uit de Pluslijn van TENA hebben hetzelfde absorptievermogen: iets meer dan anderhalve liter. Wat bepaalt of de TENA Pants Plus M voor u geschikt zijn, is uw heupomvang. Valt deze tussen de 80 en 110 centimeter? Dan zullen deze hoogstwaarschijnlijk goed op uw lichaam aansluiten. Ter vergelijking: de TENA Pants Plus S passen bij een heupomvang tussen de 65 en 85 centimeter. Maat L is voor personen met een heupomtrek tussen de 100 en 135 centimeter.

Maat Heupomvang Absorptielevel
XXS 40 - 70 cm 1520 ml
XS 50 - 70 cm 1520 ml
S 65 - 85 cm 1520 ml
Medium (M) 80 -110 cm 1520 ml
Large (L) 100 -135 cm 1520 ml
Extra Large (XL) 120 - 160 cm 1520 ml


Zowel overdag als ’s nachts

Veel mensen bij wie is vastgesteld dat zij incontinent zijn, zijn dit vaak niet alleen overdag, maar ook ’s avonds. Niet zo vreemd, want de meeste mensen maken ’s avonds meer urine aan. Dit betekent dus dat u een product nodig heeft waarop u ook tijdens het slapen voldoende op kunt vertrouwen. Met de TENA Pants Plus M hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De incontinentiebroekjes zijn in staat om voldoende urine op te vangen en op te slaan.

Bovendien sluiten zij goed op uw lichaam aan, waardoor deze niet verschuiven wanneer u in uw slaap omdraait. Ligt u op uw zij of op uw rug, dan loopt de urine niet precies in de product-kern met de meeste absorberende korrels. Omdat de pants echter goed op uw rug en buik aansluiten, en de elastieken antilekrandjes in uw liezen zijn gefixeerd, is het broekje toch in staat om alle urine op te vangen. Zelfs onrustige slapers worden door de TENA Pants Plus M beschermd tegen nachtelijke lekkage.

Hoe en hoe lang worden de pants gedragen?

Mannen en vrouwen die voor het eerst incontinentiemateriaal gaan gebruiken, vragen zich niet zelden af hoe vaak ze dit dienen te verwisselen. Immers wilt u schoon, droog en fris blijven, maar anderzijds het materiaal niet weggooien alvorens dat nodig is. Hoe vaak u uw TENA Pants Plus M verwisselt, bepaalt u echter helemaal zelf. De meeste mensen kiezen ervoor om de pants niet te dragen tot deze helemaal vol zijn of deze beginnen te ruiken (de Odour Neutralizer is 12 uur werkzaam). Meestal verschoont men zich vaker en dat is helemaal prima. Zo houdt u ook het risico op huidirritaties beperkt.

De TENA Pants Plus M broekjes zijn erg gebruiksvriendelijk. Ze zien eruit als gewoon ondergoed en u trekt ze ook op deze manier aan: u stapt erin net als in uw eigen onderbroek. Die laatste hoeft u overigens niet over het incontinentiemateriaal te dragen. Wilt u de TENA Pants Plus M verwisselen? Scheurt u het broekje dan open op de daarvoor aan de zijkant aangebrachte scheurnaad. U rolt het broekje vervolgens dicht en sluit deze met de plakstrip.


Instructievideo TENA Pants plus MediumAutomatische herhaalservice voor TENA Pants Plus

Gebruikt u de TENA Pants incontinentiebroekjes op regelmatige basis? Dankzij onze handige herhaalservice hoeft u niet telkens een nieuwe bestelling te plaatsen. U krijgt uw materiaal periodiek opgestuurd zonder dat u hier steeds aan hoeft te denken. Er zijn bovendien geen extra kosten aan verbonden. Wilt u de levering aanpassen of stopzetten? Dit kan op elk gewenst moment en zonder verdere verplichtingen.

Overige informatie
MDR informatie