TENA Pants Plus XXS ProSKin
TENA Pants Plus XXS ProSKin 14,95

TENA Pants Plus XXS ProSKin

14,95

TENA Pants Plus Extra Extra Small is een sterk absorberend verband en broekje in één voor kinderen en biedt een comfortabele bescherming. Een perfecte keuze bij zwaar urineverlies. Maat: XXS (heupmaat: 40-70 cm)

Op voorraad
  • Koop 4 voor €13,46 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 8 voor €11,96 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 79221500
SKU: 79221500-01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Pants Plus XXS

De TENA Pants Plus XXS is een comfortabel incontinentiebroekje dat u betrouwbare bescherming bij matig tot zwaarder urineverlies geeft. Het kan door zowel mannen als vrouwen worden gedragen; het flexibele materiaal van de pants vormt zich namelijk geheel naar uw lichaam. Met het dragen van de TENA Pants Plus bent u niet alleen optimaal beschermd tegen doorlekken, maar ook tegen de ongewenste geur van urine. Hierdoor staat u weer zelfverzekerd in het leven. De TENA Pants Plus XXS is de kleinste maat binnen de Pluslijn.

Matig tot zwaar urineverlies: dit houdt het in

Wanneer u met incontinentie wordt geconfronteerd, is het -begrijpelijkerwijs- vaak moeilijk om te bepalen wat de mate daarvan is. De hoeveelheid urine die u verliest, is namelijk niet op te meten. Van matig urineverlies kunnen we spreken wanneer u langdurig druppelt of regelmatig (flinke) scheuten verliest, maar niet uw gehele blaasinhoud kwijtraakt. Bij zware incontinentie is dit laatste (soms) wel het geval. Zelfs al leegt uw gehele blaas zich, dan is de TENA Pants Plus alsnog in staat dit snel en effectief op te vangen.

Het superabsorberende karakter van de TENA Pants Plus XXS

De gemiddelde volwassene produceert bijna anderhalve liter urine per dag, wat hij verspreid over vijf tot acht maal uitscheidt. De TENA Pants Plus XXS zijn in staat om in totaal een maximum van 1520 milliliter aan urine te absorberen. Veel mensen verbazen zich over die capaciteit wanneer ze het TENA incontinentiemateriaal eenmaal in handen hebben. De pants zijn namelijk aanzienlijk dunner dan men verwacht. En dat terwijl enkel dik materiaal voorheen met veiligheid werd geassocieerd. Door vernuftige technieken zijn de incontinentiebroekjes echt steeds discreter draagbaar geworden.

Incontinentiemateriaal bestond vroeger voornamelijk uit watten, maar het is allang bewezen dat dit materiaal onvoldoende in staat is om urine op te nemen. De TENA Pants Plus XXS bevatten, net als alle andere TENA Pants varianten, superabsorberende korrels die de urine direct omzetten in een gel. Zo verliest de urine direct zijn vloeibare karakter en blijft het op één plek zitten. TENA bewijst dat dun materiaal maximaal betrouwbaar kan zijn.

Voor wie zijn de TENA Pants Plus XXS bedoeld?

Zoals al genoemd zijn de TENA Pants Plus XXS de kleinste incontinentiebroekjes binnen de Pluslijn. Ze zijn geschikt voor personen met een heupmaat tussen de 40 en 70 centimeter. De kleine maat van deze pants betekent geen beperkte opnamecapaciteit; die is voor alle maten hetzelfde. Het is dan ook niet nodig om een groter product van de TENA Pants Plus XXL te kiezen wanneer dit op basis van uw heupmaat niet noodzakelijk is. Sterker nog, wanneer u te grote incontinentiebroekjes draagt, zal u daarmee het risico op lekkage alleen maar verhogen.

Te grote incontinentiebroekjes sluiten niet goed aan op uw rug, buik en benen. Hierdoor ontstaat er ruimte en ziet urine de kans om te ontsnappen. Andere mensen kiezen soms bewust voor een kleinere maat omdat ze in de veronderstelling zijn dat deze nauwer zal aansluiten en dus meer bescherming geeft. Ook dit is niet het geval; te kleine pants reiken op uw buik en rug juist niet hoog genoeg en zijn ook niet in staat om goed in uw liezen te vallen. Kiest u dan ook niet voor de TENA Pants Plus XXS wanneer uw heupmaat groter is dan de geïndiceerde maten.

 

Maat Heupomvang Absorptielevel
XXS 40 - 70 cm 1520 ml
XS 50 - 70 cm 1520 ml
S 65 - 85 cm 1520 ml
Medium (M) 80 -110 cm 1520 ml
Large (L) 100 -135 cm 1520 ml
Extra Large (XL) 120 - 160 cm 1520 ml

 

Hoe gebruikt u de TENA Pants Plus XXS?

De TENA Pants Plus zien eruit als gewoon ondergoed en dat is ook de manier waarop u dit incontinentiemateriaal gebruikt. U stapt in het broekje en zorgt ervoor dat de elastische antilekrandjes goed in uw liezen vallen. Wilt u de TENA Pants Plus XXS verwisselen, dan scheurt u de pants aan de zijkant open, op de daarvoor aangebrachte scheurnaad. Veel mensen die binnenshuis TENA Pants Plus XXS gebruiken, kiezen buitenshuis overigens voor een inlegger omdat deze makkelijker te verwisselen is.

Voor zowel overdag als ’s nachts

Heeft u overdag last van incontinentie? Dan is de kans groot dat dit ’s nachts tijdens het slapen ook het geval is. Het ’s nachts verliezen van urine kan erg vervelend zijn omdat u het doorgaans niet meteen in de gaten heeft. De TENA Pants Plus XXS bieden u ook in de nacht de juiste bescherming. Zelfs als u een onrustige slaper bent. De elastische antilekrandjes en het flexibele karakter van de incontinentiebroekjes zorgen ervoor dat er geen openingen ontstaan waardoor uw urine kan weglopen.

 

Automatische herhaalservice voor TENA Pants Plus

Gebruikt u de TENA Pants incontinentiebroekjes op regelmatige basis? Dankzij onze handige herhaalservice hoeft u niet telkens een nieuwe bestelling te plaatsen. U krijgt uw materiaal periodiek opgestuurd zonder dat u hier steeds aan hoeft te denken. Er zijn bovendien geen extra kosten aan verbonden. Wilt u de levering aanpassen of stopzetten? Dit kan op elk gewenst moment en zonder verdere verplichtingen.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review