TENA Pants Normal ProSkin Large
TENA Pants Normal ProSkin Large 18,95

TENA Pants Normal ProSkin Large

18,95

TENA Pants Normal large is een sterk absorberend verband en broekje in één geschikt voor mannen en vrouwen met een heupmaat van 100-135 cm.

Op voorraad
  • Koop 4 voor €16,11 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 79162805
EAN: 7322540728521
SKU: 791628
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Pants Normal – Large

TENA Pants Normal Large zijn speciaal ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van matig tot veel urineverlies. De TENA Pants, ook wel incontinentiebroekjes genoemd, geven u de bescherming die u nodig heeft. Het zachte materiaal zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de absorptiekorrels ervoor zorgen dat urine snel en efficiënt kan worden afgevoerd en in gel wordt omgezet. Zo ervaart u altijd een droog gevoel. De Odour Neutralizer zorgt er op zijn beurt voor dat u zich over nare urineluchtjes geen zorgen hoeft te maken. De TENA Pants Normal Large is één van de vier maten uit de Normal-lijn, naast de maten Small, Medium en Extra Large.

Overige kenmerken van de TENA Pants Normal Large (L)

Absorptievermogen 1010 ml
Maat Large (L)
Heupomvang 110 - 135 cm
Confectiemaat mannen ~ 52
Kledingmaat vrouwen 42 - 44
Geschikt voor Mannen en vrouwen
Inhoud verpakking 15 stuks

 

Wat is het absorptievermogen van TENA Pants Normal Large?

Veel mensen laten zich door de toevoeging ‘Large’ op het verkeerde been zetten en verkeren in de veronderstelling dat dit incontinentiebroekje geschikt is voor (zeer) grote hoeveelheden urineverlies. De waarheid is echter dat de grootte van het incontinentiemateriaal samenhangt met de omvang van uw eigen lichaam. De TENA Pants Normal Large weten net als de Small, Medium en Extra Large varianten uit de Normal-lijn iets meer dan duizend milliliter te absorberen. Deze hoeveelheid is te vergelijken met die van vier drinkglazen. Het gros van de dragers verschoont zich echter frequenter.

 

Heb ik de juiste maat met TENA Pants Normal Large?

Of de TENA Pants Normal Large voor u het geschikte incontinentiebroekje is, kunt u zelf aan de hand van een eenvoudige meting van uw heupomtrek bepalen. Door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten, verkrijgt u deze waarde. Valt deze tussen de 110 en de 135 centimeter? Dan zijn de TENA Pants Normal Large hoogstwaarschijnlijk geschikt voor u. Dames die de TENA Pants Normal Large dragen, hebben doorgaans kledingmaat 42-44. Heren hebben vaak een confectiemaat rond de 52. Let wel, dit is een indicatie en geen absoluut gegeven.

 

Kan TENA Pants Normal Large ook ‘s nachts worden gedragen?

Zijn de TENA Pants Normal Large overdag bewezen effectief voor u? Dan hoeft u voor de nacht geen ander materiaal aan te schaffen. De flexibele incontinentiebroekjes zijn ontwikkeld met het oog op de menselijke anatomie en weten zich aan de vorm van uw lichaam aan te passen. Zelfs als u een onrustige slaper bent, bieden de TENA Pants Normal Large -mits u de antilekrandjes op de juiste manier heeft geplaatst-, voldoende bescherming. Dat u het incontinentiebroekje ’s nachts langer draagt, is geen probleem. U produceert in dit dagdeel namelijk ook aanzienlijk minder urine.

 

Hoe draag ik de TENA Pants Normal Large?

De TENA Pants Normal Large kunnen hun functie pas optimaal vervullen wanneer u deze op de juiste manier aanbrengt. Alhoewel de TENA Pants Normal Large net als de pants in andere maten en van andere absorptieniveaus gewoon als ondergoed kunnen worden aan- en uitgetrokken, dient u wel de antilekrandjes goed te plaatsen. De TENA Pants Normal Large draagt u net als de andere pants als een onderbroek en niet als een boxershort. Zorgt u er dus voor, dat de antilekrandjes goed in uw liezen vallen. Dit voorkomt vervelende ongelukjes en het verbruik van meer incontinentiemateriaal dan nodig is.

Na gebruik kunt u de TENA Pants Normal Large eenvoudig verwijderen door deze aan de zijkant, middels de daarvoor bestemde rand, open te scheuren. U kunt het incontinentiebroekje oprollen en wegwerpen in de sanitair emmer. Houdt u er wel rekening mee, dat u voor het aanbrengen van een nieuwe TENA Pants Normal Large uw onderkleding dient te verwijderen.


Bekijk onderstaande instructievideo van de TENA Pants voor meer informatie over het gebruik.

 

De beste bescherming voor uw huid

Het feit dat de TENA Pants Normal Large u tegen de vervelende gevolgen van urineverlies beschermen, houden ze de huid van uw intieme zone ook nog eens gezond. Voor het razendsnelle absorptievermogen van de TENA Pants Normal Large zijn de in het materiaal verwerkte microkorrels verantwoordelijk. Deze trekken het urine snel weg en vormen dit om tot een gel, waardoor uw huid droog blijft en niet gaat irriteren. Heeft u behoefte aan extra verzorging? Dan kunt u uiteraard ook gebruikmaken van de reinigingsproducten van TENA.

De voordelen van de TENA Pants Normal Large op een rijtje

De TENA Pants Normal Large zijn, net als de andere maten in de Normal-lijn, in staat om tot maximaal duizend milliliter, verdeeld over meerdere momenten van urineverlies, op te vangen. Het vocht wordt direct naar de kern getrokken en de micropareltjes voorkomen nare geurtjes bij incontinentie. Dankzij de zeer beperkte dikte van de TENA Pants Normal Large kunt u de broekjes discreet dragen, in welke omstandigheden dan ook. Een verpakking TENA Pants Normal Large bevat 18 stuks.

 

Herhaalservice voor de TENA Pants Normal Large

U kunt bij het kopen van de TENA Pants incontinentiebroekjes kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt dit aangeven bij het bestellen of u kunt contact met ons opnemen om dit in te stellen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. U krijgt voor elke nieuwe levering met TENA Pants Normal altijd eerst een bevestiging voor ons. 

Overige informatie
MDR informatie