TENA TENA Discreet Extra Plus verbanden - 10 pakken
TENA Discreet Extra Plus verbanden - 10 pakken 62,50

TENA Discreet Extra Plus verbanden - 10 pakken

62,50

TENA Discreet Extra Plus met DRIEVOUDIGE BESCHERMING is speciaal ontworpen voor ultieme bescherming en zijn bijzonder zeker. Met de unieke InstaDRY Zone zijn ze een perfecte keuze bij het verlies van scheuten urine.

Op voorraad
ZI-nummer: 7616600-10
SKU: 7616600-10
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Discreet Extra Plus verbanden

TENA Discreet Extra Plus verbanden zijn geschikt voor vrouwen met matig urineverlies. Het biedt de gewenste bescherming tegen doorlekken, nare geurtjes en een vochtig gevoel waardoor u een zelfverzekerd en fris gevoel behoudt. De TENA Discreet Extra Plus verbanden kunnen veel meer vocht absorberen dan regulier maandverband en bieden daardoor extra bescherming.

Dankzij de InstaDRY zone in de verbanden wordt het vocht direct geabsorbeerd waardoor u de hele dag door een droog gevoel behoudt. Hierdoor voelt u zich comfortabel, zelfverzekerd en fris en heeft u geen last van de ongemakken van urineverlies. Het biedt de juiste bescherming en veiligheid zodat u zonder problemen de deur uit kunt.


Elastische zijkanten en ademend materiaal

De TENA Discreet Extra Plus hebben een perfecte pasvorm, mede dankzij de elastische zijkanten die goed aansluiten op de huid. daarnaast volgt het de bewegingen die u maakt waardoor u alles kunt blijven doen wat u graag zou willen. De verbanden hebben een Silky Soft toplaag wat de huid gezond houdt en vrij van vocht, deze toplaag zorgt er namelijk voor dat urine direct bij de huid wordt weggenomen. Daarnaast neemt de InstaDRY zone de urine snel op waardoor u altijd een comfortabel gevoel blijft behouden.

Het materiaal van de TENA Discreet Extra Plus verbanden is zacht en ademend, wat ervoor zorgt dat de lucht kan blijven circuleren. Hierdoor blijft de huid gezond. Ook een fris gevoel kunt u blijven behouden ondanks urineverlies, namelijk dankzij de Fresh Odour Control. In de verbanden zitten actieve micro-parels die ervoor zorgen dat nare geurtjes worden geneutraliseerd. Door deze techniek voelt u zich de hele dag fris en zelfverzekerd. De producten zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid, uw huid zal dus vrij blijven van irritatie.


TENA Discreet Extra Plus verbanden - praktische informatie

U bent de hele dag beschermt tegen doorlekken, nare geurtjes en een vochtig gevoel met de TENA Discreet Extra Plus verbanden. De verbanden zijn 34 cm lang en kunnen veel vocht absorberen. TENA Discreet Extra plus verbanden kunnen makkelijk worden meegenomen in een handtas, broekzak of binnenzak omdat ze individueel verpakt zijn. Dit maakt het gebruik een stuk prettiger.


Kenmerken van de TENA Discreet Extra Plus verbanden

  • Een fris en zelfverzekerd gevoel dankzij Fresh Odour Control
  • De InstaDRY zone zorgt voor directe absorptie
  • Beschermt tegen doorlekken
  • Elastische zijkanten en een perfecte pasvorm
  • Maat is 13 x 34 centimeter en in één maat verkrijgbaar
  • Individueel verpakt (16 stuks per verpakking)
  • Kan 670 ml vocht opnemen


Meer lezen over TENA? Bekijk hier een compleet overzicht met duidelijke uitleg over alle soorten incontinentiemateriaal van TENA.

 

Automatische herhaalservice TENA Discreet/ Lady

U kunt bij het kopen van TENA Discreet (voorheen TENA Lady) kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u een mooie, extra korting op uw bestelling en automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt dit aangeven bij het bestellen. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden. U krijgt voor een nieuwe levering altijd eerst een bevestiging voor ons. 

Overige informatie
MDR informatie