TENA Silhouette Normal Noir - 10 pakken
TENA Silhouette Normal Noir - 10 pakken 36,90

TENA Silhouette Normal Noir - 10 pakken

36,90

De TENA Silhouette Normal Noir Inlegkruisjes zijn zwart van kleur en speciaal ontwikkeld om te dragen in zwart ondergoed. Nu 10 pakken extra voordelig.

Op voorraad
ZI-nummer: 76127210
EAN: 7322541146829
SKU: 76127210-10
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 50,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Normal Noir Inlegkruisjes

De TENA Silhouette Normal Noir Inlegkruisjes zijn zwart van kleur en speciaal ontwikkeld om te dragen in zwart ondergoed. Tijdens het omkleden, bijvoorbeeld in de sportschool, hoeft u zich geen zorgen te maken dat iemand mogelijk uw inlegkruisje ziet zitten waardoor u met een zeker gevoel kunt omkleden in openbare ruimtes. Wanneer u vrijwel altijd zwart ondergoed draagt zijn deze inlegkruisjes voor u de perfecte uitvinding. Door de zwarte kleur ziet u het inlegkruisje nauwelijks in uw ondergoed zitten en daarbij is het net zo dun als een normaal inlegkruisje waardoor u nauwelijks merkt dat u een inlegkruisje draagt.


Drievoudige bescherming

Naast het feit dat u zonder zorgen kunt omkleden in openbare ruimtes zonder dat iemand ook maar kan zien dat u een inlegkruisje draagt, heeft het natuurlijk nog meer voordelen. Zo biedt TENA Silhouette Normal Noir Inlegkruisjes drievoudige bescherming. Het beschermt u tegen doorlekken, gaat ongewenste geurtjes tegen en het voorkomt een vochtig gevoel. De druppels urine die u mogelijk verliest worden worden diep ingesloten in het incontinentieverband waardoor u de hele dag door een droog gevoel behoudt.

De zwarte kleur en de uitstekende drievoudige bescherming zorgen ervoor dat u zonder zorgen of angst om door te lekken of nare geurtjes te verspreiden de deur uit kunt. U wordt de hele dag door volledig beschermt waardoor u zelfverzekerd de sportschool kunt betreden, met vriendinnen op het terras kunt gaan zitten of lekker een stuk gaan wandelen.

De TENA Silhouette Normal Noir Inlegkruisjes zijn dermatologisch getest en vrij van parfum waardoor huidirritatie voorkomen kan worden.

TENA Silhouette Normal Noir Inlegkruisjes - praktische informatie

De inlegkruisjes van TENA Silhouette Normal Noir Inlegkruisjes zijn geschikt als u last heeft van licht urineverlies. De inlegkruisjes zijn 17.5 cm lang waarmee ze 3.5 cm korter zijn dan de reguliere inlegkruisjes. Echter bieden ze wel de juiste bescherming tegen doorlekken, vochtig gevoel en nare geurtjes en zorgt de zwarte kleur voor discretie. De TENA Silhouette Normal Noir Inlegkruisjes zitten verpakt per 26.

Voordelen TENA Silhouette Normal Noir Inlegkruisjes

 • Bescherming tegen doorlekken
 • Geen nare geurtjes
 • Altijd een droog gevoel
 • De zwarte kleur zorgt voor discretie
 • Het product is dermatologisch getest
 • Lengte: 17.5 cm
 • Er zitten 26 stuks in een verpakking

 

Automatische herhaalservice

Wat is er nou handiger dan periodiek automatisch uw materiaal in huis ontvangen zonder dat u er zelf elke keer aan hoeft te denken? Met onze herhaalservice bieden we dit gemak. U kunt contact met ons opnemen om dit kort te sluiten.

Condities/ voordelen

- De levering stopzetten, pauzeren of aanpassen kan altijd
- Geen verplichtingen
- Altijd eerst een bevestiging per mail
- Altijd dezelfde scherpe prijs

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review