TENA Comfort Plus ProSkin
TENA Comfort Plus ProSkin 22,95

TENA Comfort Plus ProSkin

22,95

TENA Comfort Plus ProSkin is een sterk absorberend inlegverband dat gebruikt wordt in combinatie met een netbroekje of nauwsluitend ondergoed. Geschikt voor zwaar urineverlies.

Op voorraad
  • Koop 3 voor €19,51 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 75284606
EAN: 7322540696035
SKU: 759005
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Comfort Plus

TENA Comfort Plus is een sterk absorberende inlegger die is ontworpen om matig tot zwaar urineverlies bij zowel mannen als vrouwen effectief te kunnen ondervangen. Het verband heeft een maximaal absorptievermogen van 166 milliliter en is van voor naar achter 64 centimeter lang. De TENA Comfort Plus dient aan de voorzijde tot onder uw navel en aan de achterzijde niet tot uw onderrug te reiken. Doet deze dit wel, dan wordt aangeraden voor ander incontinentiemateriaal te kiezen. De TENA Comfort Plus biedt u een drievoudige werking en geeft met zijn urine-indicator nog eens extra zekerheid. U koopt de inlegverbanden per verpakking van 46 stuks.

 

Absorptievermogen 1600 ml 
Lengte van het verband 64 cm
Inhoud 46 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen
   


Hoe is de TENA Comfort Plus opgebouwd?

Waar incontinentiemateriaal in het verleden vooral uit watten bestond, is dat vandaag de dag anders. Net als de andere materialen van dit merk zijn het de superabsorberende kunststof korrels die voor zijn superieure absorptievermogen verantwoordelijk zijn. Elke korrel kan tientallen malen zijn eigen gewicht aan urine opnemen en weet dit vervolgens stevig ‘op te sluiten’, zodat er geen lekkages optreden. De kunststof korrels bevinden zich tussen twee lagen wattenpulp, die tegenwoordig alleen dienen voor het comfort en het op hun plaats houden van de korrels.

Voor een optimale bescherming van uw huid

Dankzij de aanwezigheid van de superabsorberende kunststof korrels en een urine-indicator aan zowel de binnen- als de buitenzijde van de TENA Comfort Plus kunt u zich elke dag optimaal beschermd voelen tegen incontinentie. En alhoewel dat, net als het voorkomen van nare geurtjes, de voornaamste doelstelling is, beoogt TENA ook de huid van uw intieme zone zo gezond mogelijk te houden. Door de snelle absorptie van urine blijft deze droog en dus vrij van irritaties. Bovendien is de TENA Comfort Plus ademend. Uw huid gaat dus niet zweten door het dragen van het materiaal.

Hoe trekt u de TENA Comfort Plus aan?

Zodra u de TENA Comfort Plus uit de verpakking haalt, ziet u dat het verband niet symmetrisch gevormd is. In plaats daarvan heeft het een duidelijke voor- en achterkant. De kleinere ronding is daarbij bedoeld voor de voorkant van uw lichaam, terwijl de bredere ronding bedoeld is voor de achterzijde zodat deze uw billen goed kan bedekken. De TENA Comfort Plus behoort tot een tweedelig systeem; in tegenstelling tot producten als pants heeft u aan alleen het inlegverband niet voldoende. U dient er strak aansluitend ondergoed of een fixatiebroekje overheen te dragen.

De TENA Comfort Plus is voor zowel dames als heren geschikt. Wel dienen beide geslachten het materiaal wat anders te verdelen. Vrouwen dragen een derde van de TENA Comfort Plus aan de voorzijde van hun lichaam terwijl mannen daar de helft van de TENA Comfort Plus dienen te plaatsen. Het voordeel van TENA Comfort boven bijvoorbeeld de Flexlijn die met een heupband is uitgerust, is dat het product wederom zowel staand als liggend kan worden aangetrokken, maar ook buitenshuis makkelijker te verwisselen is. Heeft u een stoma of katheter? De TENA Comfort Plus veroorzaakt dankzij de afwezigheid van een dergelijke band ook onprettige drukpunten.

Instructievideo's voor de TENA Comfort Plus

Bekijk hier onze nieuwe instructievideo speciaal voor het aanleggen van de TENA Comfort bij de hulpbehoevende in liggende positie.

 


Bekijk hier hoe de TENA Comfort Plus staand aangelegd moet worden.


De juiste maat

Diverse andere door TENA gevoerde lijnen zoals de pants zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende maten. Dat is bij de TENA Comfort Plus, net als bij de andere producten uit de Comfortlijn, niet het geval. Bij het aanleggen van dit incontinentieverband hoeft u namelijk geen rekening met de heupomvang te houden. Zorgt u er wel voor dat de inlegger niet verder reikt dan tot uw navel en aan de achterzijde tot de onderkant van uw onderrug. Bent u klein van stuk of fijngebouwd en is dat wel het geval? Dan kunt u beter voor een ander alternatief kiezen.

Ontlastingsincontinentie

Nog meer dan op incontinentie voor urine heerst er op incontinentie voor ontlasting een groot taboe. Is er bij u sprake van fecesincontinentie, dan zult u ook op zoek gaan naar de best mogelijke incontinentieproducten. Ook de TENA Comfort Plus kunt u hiervoor gebruiken. Uiteraard laat vloeibare ontlasting zich beter absorberen dan vaste ontlasting. Om precies te zijn is absorptie van vaste ontlasting niet mogelijk, het verband dient in dat geval enkel om de ontlasting op zijn plaats te houden. Zodra u merkt dat u ontlasting heeft verloren, verwisselt u uit hygiënisch oogpunt ut TENA Comfort Plus zo snel mogelijk.

Het gebruik van TENA Comfort Plus gedurende de nacht

Veel mensen die last hebben van urineverlies vinden het prettig om op één product te kunnen vertrouwen dat hen zowel overdag als ’s nachts tegen lekkage beschermt. De TENA Comfort Plus is zulk incontinentiemateriaal. Wel is het ’s nachts belangrijker om het verband nóg beter te fixeren. Door het dragen van zeer nauw aansluitend ondergoed (het liefst met pijpjes) of een stretch- oftewel fixatiebroekje houdt u het verband nog beter op zijn plaats en blijft het risico op doorlekken tot het absolute minimum bereikt.

Automatische herhaalservice voor TENA Comfort Plus

Draagt u de TENA Comfort Plus inleggers dagelijks of (zeer) regelmatig en vindt u het vervelend deze steeds opnieuw te moeten aanschaffen? Met onze automatische herhaalservice kunt u aangeven hoeveel verpakkingen van uw TENA incontinentiemateriaal u periodiek wilt ontvangen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en voordat wij deze versturen, sturen wij u nogmaals een e-mail ter bevestiging.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Carla uit Nederland 01 Augustus 2023

Fijn om de deur uit te kunnen zonder angst dat iedereen ziet dat je urine hebt verloren.

8 / 10
jeanine uit België 15 November 2021

ok

10 / 10
Hans uit Nederland 12 Augustus 2021

Uitstekend! Heel tevreden.

8 / 10
K.A uit Nederland 03 September 2020

Ik voel me er veilig bij, en durf weg te gaan.

10 / 10
DJ uit Nederland 12 Augustus 2020

Perfect for our needs. Much more comfortable than a diaper and just as effective.

10 / 10
M uit Nederland 05 Maart 2020

Goed