Depend Shields For Men | 10 pakken | 240 stuks
Depend Shields For Men | 10 pakken | 240 stuks 49,95

Depend Shields For Men | 10 pakken | 240 stuks

49,95

Depend For Men Shields is een zeer dun product dat comfortabel draagt. De inlegger heeft een afmeting van 12,8 x 19,5 centimeter en een absorptievermogen van 95 milliliter.

Op voorraad
ZI-nummer: 5912469
EAN: 5029053538990
SKU: 10110491-10
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Shields For Men

Depend Shields For Men betreft een speciaal voor mannen ontwikkeld verband dat geschikt is wanneer er druppels urine worden verloren. Dit inlegkruisje voor mannen met een zeer lichte vorm van urineverlies kan worden gedragen wanneer u bijvoorbeeld na het plassen nadruppelt, druppels urine verliest bij lachen of lichamelijke inspanning, maar ook na een prostaatoperatie, waarbij men in veel gevallen altijd druppels blijft verliezen. Depend Shields For Men kan tevens worden gebruikt bij vochtige winderigheid. In dat geval draagt u dit product van Depend aan de achterzijde van uw onderbroek.

 

Afmeting en absorptievermogen van Depend Shields For Men

Depend For Men Shields is een zeer dun product dat comfortabel draagt. Gedurende de dag merkt u niet dat u incontinentiemateriaal gebruikt. De verbandjes hebben een absorptievermogen van 95 milliliter. Op de verpakking ziet u dan ook dat daarop één druppel is afgebeeld. De inlegger heeft een afmeting van 12,8 x 19,5 centimeter. Omdat deze in tegenstelling tot de incontinentiebroekjes van dit merk niet als vervanging van ondergoed worden gedragen, maar in de onderbroek worden geplakt, bestaan er geen verschillende maatvoeringen.

 

Verband dat u in uw ondergoed draagt

Ondanks dat de Depend Shields For Men zeer dun zijn, zijn ze toch sterk absorberend. Depend maakt gebruik van de nieuwste technologieën om met zo weinig mogelijk materiaal een zo hoog mogelijk absorptievermogen te realiseren. U zet het inlegkruisje met de plakstrip vast in uw ondergoed. Het is daarbij belangrijk dat u een strakke slip of een nauw aansluitende boxershort draagt. Voor los vallende boxershorts is dit product niet geschikt. Elk verband is individueel verpakt in een discreet, grijs zakje dat u eenvoudig in uw broek- of jaszak bij u kunt dragen.

 

De voordelen van Depend Shields For Men

Draagt u Depend Shields For Men omdat u last heeft van lichte incontinentie, dan profiteert u van een product dat geheel gevormd is naar het mannelijke lichaam en u zo optimale én comfortabele bescherming geeft. De superabsorberende kern zorgt voor een snelle absorptie van de urine, die efficiënt in het product wordt ‘opgesloten’. Tevens zorgt de geurcontrole ervoor dat u niet bang hoeft te zijn voor onaangename geurtjes. De verbandjes zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven dankzij de stevige plakstrip prima op hun plaats zitten. Zo wordt u dus geenszins beperkt in uw bewegingsvrijheid.

 

Hoe legt u het verband aan?

Depend Shields For Men zijn anatomisch gevormd en hebben zodoende een duidelijke voor- en achterkant. Tussen uw benen is het product wat smaller en naar de voorkant loopt het uit. Het brede deel plaats u dus aan de voorzijde van uw onderbroek, die elastisch en aansluitend is. Vervolgens drukt u de inlegger goed aan, zodat deze niet omgevouwen kan worden of kan verschuiven. Door het ondergoed goed omhoog te trekken, zorgt u ervoor dat de inlegger voor uw penis zit, precies op de plek waar de urine uw lichaam verlaat.

Flinterdun incontinentiemateriaal

Depend Shields For Men zijn speciaal ontworpen kleine hoeveelheden onvrijwillig urineverlies op te vangen. Het product komt in direct contact met uw huid en is bedoeld voor eenmalig gebruik. U kunt dit product voortdurend dragen, dus ook ’s nachts. De flinterdunne verbanden zijn niet zichtbaar onder uw kleding. De buitenlaag is van kunststof gemaakt zodat het verband geen vocht kan doorlaten, maar kraakt niet wanneer u beweegt. Zo zal niemand, inclusief uzelf, merken dat u incontinentiemateriaal draagt.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review