Depend Pants voor Mannen Maximum L/ XL
Depend Pants voor Mannen Maximum L/ XL 59,95

Depend Pants voor Mannen Maximum L/ XL

59,95

Depend Pants voor de Man Maximum L/ XL is geschikt voor heren met een heupomvang die tussen de 105 en 150 centimeter ligt. Dit komt overeen met confectiemaat 48 en 58. Het heeft een opnamecapaciteit van 1900 milliliter.

Op voorraad
ZI-nummer: 16374681
EAN: 5029053565514
SKU: 10129060-6
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Pants voor Mannen Maximum L/ XL

Depend Pants voor de Man Maximum L/ XL is een incontinentiebroekje dat feitelijk fungeert als absorberend ondergoed, dat eenvoudig aan- en uit te trekken is. U gebruikt dit product bij regelmatig verlies van grote hoeveelheden urine. Behalve voor het verlies van (bijna) de gehele blaasinhoud kunt u de broekjes eveneens gebruiken bij vochtige flatulentie (winderigheid) en het verlies van kleine hoeveelheden ontlasting. Depend heeft voor discrete kleuren gekozen en heeft de Depend Pants voor de Man Maximum L/ XL in neutraal grijs uitgevoerd. Dit geeft u het gevoel dat u normaal ondergoed draagt.

 

Voor heren met welke maat is dit product geschikt?

Depend Pants voor de Man Maximum bestaat in twee maatvoeringen: S/ M en L/XL. Beide maten hebben dezelfde opnamecapaciteit. De maat heeft dus enkel te maken met uw eigen omvang. Depend Pants voor de Man Maximum L/ XL is geschikt voor heren met een heupomvang die tussen de 105 en 150 centimeter ligt. Dit komt overeen met confectiemaat 48 en 58. U kunt uw heupomvang bepalen door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. De S/ M broekjes zijn geschikt voor heren met een heupomvang tot 95 centimeter.

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Depend Pants Maximum L/ XL voor heren?

Depend Pants voor de Man Maximum L/ XL kent niet alleen een hoog, maar ook een snel absorptievermogen. Urine wordt snel weggeleid naar de kern van het product en de sneldrogende bovenlaag zorgt ervoor dat u zich te allen tijde droog en dus fris voelt. De incontinentiebroekjes zijn discreet per stuk verpakt, zodat u deze buitenshuis gemakkelijk in uw zak kunt stoppen. Zo staat uw incontinentie u niet in de weg om te genieten van alle dingen die u het liefst doet. De incontinentiepants zijn zacht en comfortabel en bieden u onbeperkte bewegingsvrijheid.

 

Incontinentiepants voor heren met het hoogste absorptievermogen

Dit lycra product geeft u de hele dag maximale bescherming tegen urineverlies, terwijl het tegelijkertijd een discrete uitstraling heeft en nauwelijks van regulier ondergoed te onderscheiden is. Het katoenachtige materiaal met zijn ademende vermogen draagt daar nog eens verder aan bij. Depend Pants voor de Man Maximum L/ XL heeft een opnamecapaciteit van 1900 milliliter. Daarmee zijn deze incontinentiebroekjes het sterkst absorberend van alle broekjes binnen de gehele Depend Pants voor mannen lijn. De maximale opnamecapaciteit kunt u op de verpakking tevens aflezen aan de tien druppels die daarop zijn afgebeeld.

 

Hoe trekt u de incontinentiebroekjes aan?

Wanneer u het broekje uit zijn individuele verpakking haalt, toont het gekleurde icoontje aan wat de achterzijde is. Klopt of wrijft u de pants niet los, dit kan namelijk lekkage veroorzaken. U stapt in het broekje zoals u ook bij normaal ondergoed doet. Het is belangrijk om het Depend broekje goed aan te trekken om een goede aansluiting in het kruis te waarborgen. Zorgt u ervoor dat eventuele huidplooien, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van uw dijen, zich buiten de pants bevinden. Zo voorkomt u lekkage, maar ook vervelende schuurplekken.

Het uittrekken van de pants

Het uittrekken van de Depend Pants voor de Man Maximum L/ XL is zo mogelijk nog eenvoudiger dan het aantrekken ervan. U scheurt hiervoor de zijnaden open. Het broekje werpt u in de sanitairemmer. Het beste kunt u daarin geurende zakjes gebruiken, om de verspreiding van nare geurtjes te voorkomen. De incontinentiebroekjes kunnen niet worden doorgetrokken.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review