Depend Flex Super Plus | 4 pakken | 56 stuks
Depend Flex Super Plus | 4 pakken | 56 stuks 69,95

Depend Flex Super Plus | 4 pakken | 56 stuks

69,95

De Depend Flex Super Plus is een incontinentieproduct dat u maximale bescherming tegen incontinentie voor urine en ontlasting (feces) biedt. Kies hieronder de juiste maat.

Op voorraad
ZI-nummer: 10109644
EAN: 5029053530376
SKU: 10109644-4
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Flex Super Plus

De Depend Flex Super Plus is een incontinentieproduct dat u maximale bescherming tegen incontinentie voor urine en ontlasting (feces) biedt. Het systeem zorgt voor een optimale aansluiting op het lichaam om lekkage zo tot een minimum te reduceren, maar staat tegelijkertijd maximale luchtcirculatie rondom de heupen toe. De Depend Flex Super Plus is bij uitstek geschikt voor personen met een verminderde mobiliteit. Het product wordt veelvuldig in de zorg gebruikt omdat deze behalve staand ook liggend kan worden aangebracht. Het materiaal, dat zowel voor heren als dames geschikt is, wordt geleverd in een verpakking van 14 stuks.

Voor welke maat is de Depend Flex Super Plus geschikt?

Dit flex incontinentiemateriaal kan worden gedragen door heren en dames met een heupomvang van tussen de 70 en 115 centimeter. Dit is de maat Medium. Daarnaast is de Depend Flex Super ook verkrijgbaar in de maat Large. Deze kiets u als uw heupomvang tussen 95 en 135 centimeter is. Bent u niet zeker van uw heupomvang? Deze bepaalt u door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. Twijfelt u welke maat voor u het beste is? Probeert u dan altijd eerst de kleinste uit.

 

De opnamecapaciteit van het incontinentiemateriaal

Dit product is geschikt voor personen bij wie sprake is van zwaar urineverlies. De Depend Flex Super Plus heeft een absorptievermogen van 2900 milliliter, wat betekent dat het product in staat is om meermaals de volledige blaasinhoud op te vangen en vast te houden. In tegenstelling tot andere productsoorten, zoals de pants van Depend, betekent een grotere maat bij de Depend Flex wel degelijk een hogere opnamecapaciteit. Zo heeft de Large variant bijvoorbeeld een capaciteit van 3400 milliliter.

 

De voordelen van het gebruik van dit product

De Depend Flex Super Plus kan zowel overdag als ’s nachts worden gedragen en is geschikt voor heren en dames. Het product is eenvoudig aan te trekken en kan zowel staand als zittend en liggend worden aangelegd. Het heeft een stofachtige buitenzijde die aan regulier ondergoed doet denken en is tevens voorzien van een vochtindicator. De binnenste toplaag van de Depend Flex Super Plus zorgt ervoor dat urine snel wordt afgevoerd en in de productkern wordt opgesloten. De comfortabele beenelastieken zorgen voor een optimale fit.

 

Het aanleggen van de Depend Flex Super Plus

Wanneer u mobiel bent, kunt u de Depend Flex producten zonder hulp zelf aanleggen. U doet dit op een plek waar u de ruimte heeft en eventueel iets kan vastpakken voor extra ondersteuning. Het eerste wat u doet, is het vastzetten van de band om uw middel. Vervolgens neemt u de absorberende flap vast en trekt u deze zigzaggend van achteren naar voren. Het is belangrijk dat het materiaal strak tegen uw lichaam wordt geplaatst om het risico op lekkage te minimaliseren. Toiletbezoek is eenvoudig; u kunt het klittenband losmaken en daarna weer op dezelfde manier vastmaken.

Een uitkomst voor in de zorg

De Depend Flex Super Plus kan door heren en dames worden gebruikt die zelfstandig en mobiel zijn, maar wordt ook veelvuldig in de zorg ingezet. Voor verpleegkundigen en andere professionals is het aanleggen van andere producten vaak een zware klus, zeker wanneer een patiënt wat groter van omvang is. Het aanleggen van dit product is vanwege het specifieke ontwerp ervan een stuk minder belastend. De Flex kan ook worden aangelegd bij personen die geneigd zijn om aan hun incontinentiemateriaal te plukken. U trekt het materiaal in dat geval van voor naar achter aan, zodat het op de rug wordt vastgezet.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review