TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium of Large
TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium of Large 13,95

TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium of Large

13,95

U kunt bij het kopen van de TENA Silhouette Plus kiezen voor onze herhaalservice waarmee u altijd op tijd uw broekjes in huis heeft en bovendien extra korting krijgt. De levering stopzetten of aanpassen kan altijd.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €11,65 per stuk en bespaar 16%
ZI-nummer: 70308200
EAN: 7322540887525
SKU: 70308217-2
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Plus High Waist Noir

Speciaal voor het vrouwelijk lichaam werd de TENA Silhouette Plus High Waist ontworpen. Dankzij recente vernieuwingen draagt dit incontinentieproduct nu nog comfortabeler dan voorheen. Het zwarte wegwerpbroekje lijkt op gewoon ondergoed en staat zo garant voor maximale discretie. U wordt zo niet meer telkens aan uw incontinentie herinnerd. Het stretchmateriaal neemt altijd een goede pasvorm aan en de ademende soft-fit geeft u het gevoel katoenen materiaal te dragen. De TENA Silhouette Plus High Waist Noir is er voor dames met een actieve levensstijl en matig tot zwaarder urineverlies.

In welke maten is dit incontinentiemateriaal verkrijgbaar?

De TENA Silhouette Plus High Waist Noir is verkrijgbaar in twee verschillende maten: M (medium) en L (large). De medium wegwerpbroekjes zijn geschikt voor dames met een tailleomvang tussen de 75 en 100 centimeter. De large broekjes zijn er voor vrouwen met een tailleomvang tussen de 95 en 125 centimeter. De opnamecapaciteit van beide maten is hetzelfde: 1010 milliliter. Zelfs onder strakke kleding is het materiaal niet zichtbaarder dan gewoon ondergoed. Maat M wordt geleverd in verpakkingen van 9 broekjes, in een verpakking van maat L zitten 8 broekjes.

  Tailleomvang Opnamecapaciteit Aantal per verpakking
TENA Silhouette Plus High Waist Noir Medium 75 tot 100 cm. 1010 ml. 9 broekjes
TENA Silhouette Plus High Waist Noir large 95 tot 125 cm. 1010 ml. 8 broekjes


Comfortabel en huidvriendelijk

Al het TENA incontinentiemateriaal wordt, alvorens het op de markt wordt gebracht, uitvoerig getest op huidvriendelijkheid en -veiligheid. Ook de TENA Silhouette Plus High Waist Noir kunt u dragen zonder zorgen over uw huidgezondheid. Het broekje voelt erg prettig aan en sluit ook nauw aan op uw heupen. De zachte, ademende stof verschuift niet makkelijk en kan zodoende ook prima worden gedragen tijdens het uitvoeren van lichamelijke activiteiten. Bovendien heeft de TENA Silhouette Plus High Waist Noir een vrouwelijke uitstraling, waardoor het product prima binnen uw levensstijl past.

Bescherming tegen doorlekken, een vochtige huid en geurtjes

TENA biedt de dragers van zijn producten drievoudige bescherming. In de eerste plaats kunt u met het gebruik van de TENA Silhouette Plus High Waist Noir uiteraard rekenen op een maximale bescherming tegen doorlekken. De urine wordt snel naar de productkern afgevoerd en daar in een gel omgezet. Samen met de urine worden ook de voor urine zo kenmerkende geurtjes opgesloten. Vanwege de snelle en efficiënte absorptie blijft uw huid droog: een belangrijke voorwaarde voor de gezondheid van de huid in uw intieme zone.

 

Superabsorberende kunststof korrels

De efficiënte van de TENA Silhouette Plus High Waist Noir kan worden verklaard door het gebruik van SAP korrels: superabsorberende kunststof korrels. Deze korrels zijn over het gehele product verspreid, waardoor de urine over het gehele materiaal kan worden opgeslagen en niet op slechts één plek. De korrels zijn in staat vele malen hun eigen gewicht aan vocht op te nemen. Er is slechts een theelepel van deze korrels nodig om wel een halve liter aan urine op te nemen. De kostbaarheid van deze korrels verklaren het feit dat maat Large per verpakking één product minder dan maat M bevat.

Het pluspunt van incontinentiebroekjes

De TENA Silhouette Plus High Waist Noir is een efficiënt en discreet incontinentieproduct dat in toenemend tempo aan populariteit wint. Dit kan mede worden verklaard door  het feit dat inleggers en slips door veel mensen als vervelend worden ervaren. Ook vindt men deze producten er vaak wat medisch uitzien. Omdat een broekje veel op het eigen ondergoed lijkt, en dit geldt vooral voor de Silhouette lijn, wordt u aanzienlijk minder aan uw incontinentie herinnerd. De TENA Silhouette Plus High Waist Noir kan grote hoeveelheden urine opnemen en biedt dankzij de hoge taille ook bescherming als u ligt. U kunt het product dus ook ’s nachts dragen.

De Silhouette lijn

De TENA Silhouette Plus High Waist Noir is een van de producten uit de Silhouette lijn van TENA. De lichtste producten binnen deze lijn betreffen de inlegkruisjes. Deze zijn bedoeld voor dames die af en toe wat druppels verliezen. Verliest u af en toe ook scheutjes? Dan is het Silhouette inlegverband geschikter voor u. Gaat het urineverlies van licht naar matig over? Dan kiest u voor de Silhouette Normal wegwerpbroekjes. Voor dames die last hebben van matig tot zwaarder urineverlies maar desondanks een actieve levensstijl willen behouden, is er onder andere de TENA Silhouette Plus High Waist Noir.

De voordelen van de TENA Silhouette Plus High Waist Noir op een rijtje

De TENA Silhouette Plus High Waist Noir werd speciaal voor het vrouwelijk lichaam ontworpen. Het product biedt u een hoge mate van zekerheid. Urine kan door elke vierkante centimeter van het product worden opgenomen. Naast bescherming tegen doorlekken biedt de TENA Silhouette Plus High Waist Noir u ook bescherming tegen geurtjes en een vochtig gevoel. Het wegwerpbroekje houdt u zowel overdag als ’s nachts droog. Vanaf nu hoeft u nooit meer te kiezen tussen bescherming en discretie.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Plus High Waist Noir

Om niet telkens opnieuw een bestelling te hoeven plaatsen, kiest u bij Hulpmiddelonline voor de handige automatische herhaalservice. U kunt het door u gewenste aantal verpakkingen zo periodiek thuis laten bezorgen. Hiermee hoeft u voortaan niet meer aan het aanschaffen van uw incontinentiematerialen te denken. U kunt de automatische herhaalservice aanpassen of uitschakelen wanneer u wilt en zonder voorwaarden of extra kosten.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review