TENA Silhouette Normal Low Waist Noir Medium
TENA Silhouette Normal Low Waist Noir Medium 12,95

TENA Silhouette Normal Low Waist Noir Medium

12,95

TENA Silhouette Normal Low Waist is speciaal ontwikkeld voor actieve vrouwen, die behoefte hebben aan discretie, comfort en zekerheid. Maat; Medium, confectiemaat 36 - 44.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €10,99 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 79551600
SKU: 79551600-2
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Normal Low Waist Noir Medium

De TENA Silhouette Normal Low Waist Noir M is een comfortabel en stijlvol wegwerpbroekje voor dames met een lichte tot matige vorm van incontinentie. Dit houdt in dat u af en toe scheutjes urine verliest. Het ontwerp van de Silhouette Normal Waist Noir M is speciaal voor dames met een actieve levensstijl. Dankzij het elastiek, dat in het gehele oppervlak van het incontinentiebroekje is verwerkt, sluit het product goed op uw lichaam aan en geeft het mee met alle bewegingen die u maakt. Dankzij de TENA Silhouette Normal Low Waist Noir M hoeft urineverlies uw dagelijkse bezigheden niet in de weg te staan.

Gebruikt door dames met stress- oftewel inspanningsincontinentie

De TENA Silhouette Normal Low Waist Noir M wordt vooral door vrouwen met stress- oftewel inspanningsincontinentie gedragen. Deze vorm van incontinentie heeft niets te maken met psychologische stress, maar met bewegingen en inspanningen die voor druk op de buikholte en zo ook uw blaas zorgen. Urineverlies kan zo door sporten worden veroorzaakt, maar ook door activiteiten als traplopen en iets zwaars tillen. Ook dingen als lachen, hoesten en niezen kunnen voor extra druk zorgen waardoor u een kleine hoeveelheid urine kwijtraakt.

De opnamecapaciteit

De TENA Silhouette Normal Low Waist Noir M heeft een maximaal absorptievermogen van 880 milliliter. Het is echter belangrijk om te vermelden dat dit specifieke getal tot stand is gekomen door tests die in laboratoria zijn uitgevoerd, zoals bij al het TENA incontinentiemateriaal gebeurt. Men plaatst het materiaal in een bak met water om zo te kunnen constateren hoeveel vocht het kan opnemen zonder dit vervolgens weer los te laten. In de praktijk zult u deze hoeveelheid uit het oogpunt van hygiëne en comfort (het materiaal wordt zwaarder) niet behalen. De 880 milliliter dient u dus enkel als indicatie van het productvermogen te zien.

Hoe vaak dient de TENA Silhouette Normal Low Waist Noir M verwisseld te worden?

Uit de vraag betreffende de opnamecapaciteit vloeit ook de vraag betreffende het verschonen voort. Dames die te maken hebben met lichte tot matige incontinentie vinden het vooral in de beginfase erg lastig om te bepalen hoe vaak zij hun TENA Silhouette Normal Low Waist Noir M dienen te verwisselen. Alhoewel hier geen duidelijke standaarden voor bestaan en u vooral moet doen wat voor u goed voelt, kunnen we wel zeggen dat de gemiddelde draagster vier tot zes broekjes per etmaal verbruikt.

Is maat M voor u geschikt?

Zoals u wellicht weet is de TENA Silhouette Normal Low Waist Black in twee maten verkrijgbaar. Naast maat M is ook maat L op de markt gebracht. Maat M is geschikt voor dames met een confectiemaat 36 tot 44. Een brede range, maar dankzij het stevige elastiek dat zich door het hele product bevindt, weet de TENA Silhouette Normal Low Waist Noir M perfect op uw lichaam aan te sluiten zonder te knellen. Zo merkt u niet dat u incontinentiemateriaal draagt.

Valt uw confectiemaat precies tussen de M en L (44-54) in? Probeert u dan eerst maat M uit. Het is namelijk belangrijk dat er tussen uw lichaam en het incontinentiemateriaal geen ruimtes ontstaan waarlangs de urine kan weglekken.

Het aantrekken en verwijderen van het incontinentiebroekje

Dat u voor het gebruiken van de TENA Silhouette Normal Low Waist Noir M mobiel genoeg dient te zijn, wordt nog eens onderstreept door het feit dat u deze aantrekt als gewoon ondergoed. U stapt er dus met uw benen een voor een in. Het uittrekken van dit incontinentie broekje is eenvoudiger. Aan de zijkanten zijn namelijk scheurnaden bevestigd. Deponeert u het product na gebruik altijd in de sanitairemmer en nooit in het toilet. De superabsorberende korrels zullen in het water tot een gel uitzetten en een ernstige verstopping veroorzaken.

Een ontwerp waarbij u zich net zo vrouwelijk als voorheen voelt

Met het dragen van de TENA Silhouette Normal Low Waist Noir M voelen vrouwen met urineverlies zich nog net zo vrouwelijk en elegant als voorheen. Het incontinentiebroekje heeft een mooi design, dat door een bekende lingerieontwerper werd vervaardigd. Dit design geeft het broekje een mooie uitstraling. De prettige pasvorm zorgt ervoor dat de TENA Silhouette Normal Low Waist Noir M goed blijft zitten op het vrouwelijk lichaam. U wordt optimaal beschermd tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare luchtjes.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Normal Low Waist Noir

Om niet telkens opnieuw een bestelling te hoeven plaatsen, kiest u bij Hulpmiddelonline voor de handige automatische herhaalservice. U kunt het door u gewenste aantal verpakkingen zo periodiek thuis laten bezorgen. Hiermee hoeft u voortaan niet meer aan het aanschaffen van uw incontinentiematerialen te denken. U kunt de automatische herhaalservice aanpassen of uitschakelen wanneer u wilt en zonder voorwaarden of extra kosten.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review