TENA Silhouette Noir Mini - 10 pakken
TENA Silhouette Noir Mini - 10 pakken 36,90

TENA Silhouette Noir Mini - 10 pakken

36,90

Zwarte incontinentieverbanden voor discrete bescherming. TENA Silhouette Noir Mini incontinentieverbanden zijn speciaal ontworpen voor zwart ondergoed. Nu 10 pakken extra voordelig.

Op voorraad
ZI-nummer: 76037300
EAN: 7322541152073
SKU: 76037310-10
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 50,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Noir Mini

Draagt u vaak zwart ondergoed? Dan is de TENA Silhouette Noir Mini perfect voor u. De TENA Silhouette Noir Mini zijn namelijk zwart van kleur waardoor het perfect gedragen kan worden in zwart ondergoed. Wanneer u zich wilt omkleden, bijvoorbeeld in het zwembad, in de sportschool of gewoon thuis, hoeft u zich geen zorgen te maken om het dragen van een inlegkruisje. U kunt uzelf vol zelfvertrouwen uitkleden in openbare ruimte zonder ongemakkelijk gevoel. De zwarte inlegkruisjes zijn nauwelijks te zien in uw ondergoed en ook anderen zal het niet opvallen. U zult merken dat u het inlegkruisje zelf nauwelijks ziet én voelt, want het materiaal is lekker dun.

De juiste bescherming

Niet alleen de kleur is perfect, ook de bescherming zal bijdragen aan een zeker, comfortabel en vertrouwd gevoel. De TENA Silhouette Noir Mini beschikt namelijk over drievoudige bescherming waardoor u de hele dag door beschermt bent tegen doorlekken, nare geurtjes en een vochtig gevoel. De druppels urine die u op een dag verliest worden door het inlegkruisje opgenomen en diep ingesloten in het verband. Op deze manier behoudt u dus de hele dag door een droog gevoel en zult u niet doorlekken.

De combinatie van de zwarte kleur van de inlegkruisjes en de perfecte bescherming zorgen ervoor dat u zonder angst de deur uit kunt. U kunt doen wat u graag wilt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw incontinentie. Lekker sporten, de stad in of een rondje lopen hoeven geen probleem te zijn wanneer u gebruik maakt van TENA Silhouette Noir Mini.

Ook uw huid wordt goed beschermd want de TENA Silhouette Noir Mini inlegkruisjes zijn dermatologisch getest en vrij van parfum.


TENA Silhouette Noir Mini - praktische informatie

De TENA Silhouette Noir Mini zijn geschikt wanneer u last heeft van licht urineverlies. De inlegkruisjes zijn met 21.9 cm iets langer dan een normaal inlegkruisje maar doordat ze zo dun zijn merkt u hier niets van. Het biedt de hele dag door bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes en de zwarte kleur zorgt ervoor dat het nauwelijks opvalt en u zich zelfverzekerd voelt. De TENA Silhouette Noir Mini zitten verpakt per 18 stuks.


Voordelen TENA Silhouette Noir Mini

 • Bescherming tegen doorlekken
 • Geen nare geurtjes
 • Altijd een droog gevoel
 • De zwarte kleur zorgt voor discretie
 • Het product is dermatologisch getest
 • Lengte: 21.9 cm
 • Er zitten 18 stuks in een verpakking

 

Automatische herhaalservice

Wat is er nou handiger dan periodiek automatisch uw materiaal in huis ontvangen zonder dat u er zelf elke keer aan hoeft te denken? Met onze herhaalservice bieden we dit gemak en geven we bovendien extra korting. U kunt kiezen voor levering per 6 weken (5% extra korting), voor levering per 12 weken (10% extra korting) of voor een andere periode. In dit laatste geval kunt u contact met ons opnemen om dit kort te sluiten.

Condities/ voordelen

- De levering stopzetten, pauzeren of aanpassen kan altijd
- Geen verplichtingen
- Altijd eerst een bevestiging per mail
- Altijd dezelfde prijs met extra korting

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review