TENA Fix Stretchbroekjes Large 5 stuks
TENA Fix Stretchbroekjes Large 5 stuks 5,75

TENA Fix Stretchbroekjes Large 5 stuks

5,75

TENA Fix stretchbroekjes zijn nauwsluitende, herbruikbare broekjes die bedoeld zijn om de TENA inlegverbanden goed op de plaats houden. De broekjes zijn per 5 stuks verpakt en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De maat L = taillemaat: 85-110 cm

Op voorraad
 • Koop 5 voor €4,89 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 75402507
EAN: 7322540419511
SKU: 754025
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 50,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Fix Stretchbroekje

Het TENA Fix Stretchbroekje is een nauwsluitende onderbroek die ervoor zorgt dat verbanden en inleggers van TENA beter op zijn plaats blijven zitten en daardoor ook meer bescherming bieden. Het biedt hierdoor nog meer zekerheid en het zorgt er tegelijkertijd voor dat de inlegger of het verband prettiger zit.


Naadloos broekje met een prettige pasvorm

Het TENA Fix Stretchbroekje is naadloos waardoor het een hoog comfort biedt en prettig zit. Het aantal drukpunten wordt op deze manier flink beperkt wat ook voor de huid erg prettig is. Daarnaast is het een voordeel dat het TENA Fix Stretchbroekje eruit ziet als normaal ondergoed waardoor het niet onprettig is om de een Fix Stretchbroekje te dragen. In de tailleband van het broekje wordt een gekleurde lijn weergegeven, deze kleur geeft aan wat de maat van het product is. Verder staan wasinstructies aan de binnenkant van het TENA Fix Stretchbroekje en is er nog extra ruimte om persoonlijke informatie toe te voegen (bijvoorbeeld een naam als u in een zorginstelling woont).

Het TENA Fix Stretchbroekje zorgt ervoor dat het verband of de inlegger goed op zijn plaats blijft zitten wat natuurlijk extra bescherming biedt. Daarnaast verhoogt dit ook het comfort omdat u hierdoor zeker weet dat u goed beschermt bent en de inlegger blijft zitten. Het broekje bedekt de inlegger of het verband volledig.

De TENA Fix Stretchbroekjes mogen gewassen worden op 60 graden (in een waszak) zodat het keer op keer hergebruikt kan worden. Na de wasbeurt mag het stretchbroekje in de droger worden gedroogd. Een TENA Fix Stretchbroekje kan ongeveer 50 keer gewassen worden, daarna bestaat er een kans dat het uit vorm raakt na het wassen.


TENA Fix Stretchbroekje - Praktische informatie

Het TENA Fix Stretchbroekje is verkrijgbaar in verschillende maten: S (taillemaat: 60-75 cm) M (taillemaat: 70-90 cm), L (taillemaat: 85-110 cm), XL (taillemaat: 95-125 cm), 2XL (taillemaat: 110-140 cm), 3XL (taillemaat: 130-180 cm). De verpakkingen bevatten 5 TENA Fix Stretchbroekjes per verpakking.


Voordelen TENA Fix Stretchbroekje op een rijtje;

 • Geschikt om te combineren met TENA incontinentiemateriaal
 • Naadloos en zonder drukplekken
 • Biedt bescherming tegen doorlekken
 • Houdt de inlegger of het verband op zin plaats
 • Maat wordt op de band weergegeven middels een kleur
 • Kan (min 50x) gewassen worden op 60 graden
 • Mag in de droger
 • Verkrijgbaar in maat S t/m 3XL
 • 5 stuks per verpakking

TENA Fix is een wasbaar en daardoor herbruikbaar stretchbroekje dat extra bescherming biedt bij urineverlies door het absorberende product zoals bijvoorbeeld TENA Comfort veilig op de plaats te houden.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review