TENA Discreet Ultra Mini inlegkruisje 28 stuks
TENA Discreet Ultra Mini inlegkruisje 28 stuks 4,15

TENA Discreet Ultra Mini inlegkruisje 28 stuks

4,15

Speciaal voor vrouwen die regelmatig last hebben van een paar druppels urine verlies.

Op voorraad
 • Koop 10 voor €3,29 per stuk en bespaar 21%
ZI-nummer: 7611750
EAN: 7310791247649
SKU: 761175
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 50,00
 • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Discreet Ultra Mini inlegkruisjes

Heeft u regelmatig last van een paar druppels urineverlies? Bijvoorbeeld omdat u moet niezen, hoesten, lachen of graag actief bezig bent? Dat is voor veel vrouwen erg herkenbaar. Speciaal voor zulke situaties zijn er TENA Discreet Ultra Mini inlegkruisjes. Het is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en kan beter vocht opnemen dan reguliere inlegkruisjes. Daarnaast beschermt het volledig tegen doorlekken, nare geurtjes en een vochtig gevoel.

Ook als u maar minimaal last hebt van incontinentie is er een geschikt product zodat u toch zelfverzekerd en vol vertrouwen de deur uit kunt gaan.

MicroPROTEX technologie en zijdezacht comfort

Door de zijdezachte oppervlakte zitten de TENA Discreet Ultra Mini inlegkruisjes erg prettig en zorgt het voor een comfortabel gevoel zodat u geen last heeft van het incontinentiemateriaal. Daarnaast biedt het effectieve bescherming tegen urineverlies dankzij de microPROTEX-technologie; een combinatie van verschillende ultra-absorberende materialen. Hierdoor wordt het vocht goed opgenomen.

De QuickDry Top laag zorgt ervoor dat u altijd een droog gevoel ervaart, dit komt door de geperforeerde oppervlaktes van de inlegkruisjes waardoor het vocht direct wordt opgenomen. U zult zich de hele dag door goed beschermt, comfortabel en veilig voelen. Ook om nare geurtjes hoeft u zich niet druk te maken. De geurtjes door urineverlies worden geneutraliseerd door de microkorrels in de inlegkruisjes, dit wordt ook wel Fresh Odour Control genoemd en heeft als resultaat dat u zich de hele dag door fris voelt.

De TENA producten zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid. U hoeft dus niet bang te zijn voor huidirritaties.


TENA Discreet Ultra Mini inlegkruisjes - praktische informatie

De hele dag door bent u beschermt tegen doorlekken, nare geurtjes en een vochtig gevoel als u af en toe wat urine verliest door inspanning. De TENA inlegkruisjes kunnen meer vocht absorberen dan reguliere inlegkruisjes, en dat terwijl de TENA Ultra Mini inlegkruisjes ultra dun zijn. Dankzij de zachte oppervlakte voelen de inlegkruisjes comfortabel en heeft u soms niet eens in de gaten dat u gebruik maakt van incontinentiemateriaal. De lengte van deze inlegkruisjes is 19.2 centimeter en zijn beschikbaar in één maat.

 

kenmerken van de TENA Discreet Ultra Mini

 • Altijd een droog gevoel door de QuickDry Top laag
 • De hele dag door beschermt tegen doorlekken
 • Geen last van nare geurtjes dankzij de Fresh Odour Control
 • Dermatologisch getest op huid veiligheid en huidvriendelijkheid
 • Het inlegkruisje is 8 x 21 cm
 • Er zitten 28 stuks in een verpakking
 • Kan 70 ml opnemen


Meer lezen over TENA? Bekijk hier een compleet overzicht met duidelijke uitleg over alle soorten incontinentiemateriaal van TENA.

 

Overige informatie
MDR informatie