TENA TENA Discreet Mini verbanden - 10 pakken
TENA Discreet Mini verbanden - 10 pakken 47,50

TENA Discreet Mini verbanden - 10 pakken

47,50

TENA Discreet Mini met microPROTEX™ zorgt voor een DRIEVOUDIGE BESCHERMING tegen urineverlies, geurtjes en een vochtig gevoel. Dit product is ontworpen voor licht urineverlies.

Op voorraad
ZI-nummer: 76036400_10
EAN: 7322540853391
SKU: 76036400-10
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 50,00
 • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Discreet Mini

TENA Discreet Mini biedt goede bescherming bij urineverlies. Het zorgt voor drievoudige bescherming tegen een vochtig gevoel, doorlekken en nare geurtjes. Dankzij de microPROTEX™-technologie wordt vocht goed en snel opgenomen zodat u altijd beschermd bent en geen vochtig gevoel ervaart. TENA Discreet Mini is geschikt voor licht urineverlies en dankzij het ultra-absorberende materiaal biedt het bescherming en zekerheid tegen de ongemakken van urineverlies.

De TENA Discreet Mini verbanden zijn asymmetrisch gevormd zodat een goede pasvorm heeft en prettig zit. Dankzij deze bescherming kun je ondanks incontinentie, toch gewoon de leuke dingen blijven doen zonder dat u zich continu zorgen hoeft te maken om doorlekken of nare geurtjes.


Geen nare geurtjes dankzij Fresh Odour Control

Net zoals iedereen wilt u natuurlijk ook met een prettig en fris gevoel de deur uit kunnen gaan. Dankzij het Fresh Odour Control systeem waar de TENA Discreet producten van voorzien zijn is dit mogelijk. Dit systeem bestaat uit micro-parels die ervoor zorgen dat geurtjes worden geneutraliseerd. Op deze manier heeft u altijd een veilig en fris gevoel en kunt u zonder zorgen activiteiten buitenshuis uitvoeren.

De producten zijn dermatologisch getest op huid veiligheid en huidvriendelijkheid.

Bij de TENA Discreet Mini verbanden wordt gebruik gemaakt van een Silky Soft toplaag. Dit zorgt niet alleen voor een droog, zacht en comfortabel gevoel; het beschermt tegelijkertijd de huid doordat het vocht direct wordt weggehaald. Daarnaast is het buiten materiaal ademend waardoor lucht kan circuleren en het geen broeiend effect geeft.


TENA Discreet Mini - Praktische informatie

TENA Discreet verbanden kunnen meer vocht opnemen dan reguliere verbanden. Wat betreft de absorptie is de Discreet Mini variant de lichtste, het wordt opgevolgd door TENA Discreet Mini Plus en TENA Discreet Normal. De laatste twee kunnen net wat meer vocht absorberen.

De Discreet Mini is 22 centimeter lang en kan 200 milliliter vocht opnemen. De inlegverbanden beschikken over een plakstrip welke vastgeplakt kan worden in het ondergoed. Om te zorgen dat het inlegverband goed op z’n plek blijft zitten wordt er aangeraden om nauwsluitend ondergoed te dragen. Op deze manier kun je voorkomen dat er iets naast het verband drupt.

De verbanden zijn per stuk verpakt zodat u ze makkelijk kunt meenemen in uw tas of broekzak.


Kenmerken van de TENA Discreet Mini

 • Kan beter vocht absorberen dan reguliere inlegverbanden (200 ml)
 • Zacht en comfortabel dankzij de Silky Soft toplaag en het ademende buiten materiaal
 • Dankzij microPROTEX™-technologie (ultra-absorberend materiaal) wordt vocht snel en goed opgenomen
 • Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid
 • Dankzij het Fresh Odour Control systeem kun je afscheid nemen met nare geurtjes
 • Afzonderlijk verpakt, 30 stuks per verpakking
 • 22 centimeter lang


Meer lezen over TENA? Bekijk hier een compleet overzicht met duidelijke uitleg over alle soorten incontinentiemateriaal van TENA.

 

Overige informatie
MDR informatie