TENA TENA Discreet Extra - 10 pakken
TENA Discreet Extra - 10 pakken 59,50

TENA Discreet Extra - 10 pakken

59,50

Matig urineverlies kan goed en makkelijk worden aangepakt met de TENA Discreet Extra verbanden. Het heeft een drievoudige bescherming tegen een vochtig gevoel, doorlekken en geurtjes.

Op voorraad
ZI-nummer: 7606920_10
EAN: 7322540034936
SKU: 7606920-10
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Discreet Extra Verbanden

Matig urineverlies kan goed en makkelijk worden aangepakt met de TENA Discreet Extra verbanden. Het heeft een drievoudige bescherming tegen een vochtig gevoel, doorlekken en geurtjes. Hoewel de TENA Discreet Extra verbanden net zo discreet zijn als regulier maandverband, absorberen de TENA producten veel meer vocht. U bent dus beter beschermd waardoor u ook met een zelfverzekerd gevoel kunt rondlopen.

De TENA verbanden zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid.


DRYzone en Fresh Odour Control

De TENA Discreet Extra verbanden hebben een comfortabele pasvorm. De zijkanten sluiten goed aan doordat deze elastisch zijn, dus wat voor bewegingen u ook maakt, de verbanden blijven altijd goed op hun plek zitten zodat u de hele dag door kunt genieten van een comfortabel en veilig gevoel. De DRYzone zorgt ervoor dat het vocht goed en snel wordt opgenomen zonder dat u last heeft van het vocht of een vochtig gevoel.

Het comfort wordt vergroot dankzij de droge Silky Soft toplaag en de Fresh Odour Control. De Silky Soft toplaag houdt de huid gezond en fris, het zorgt ervoor dat het vocht direct bij de huid wordt weggehaald zodat uw huid niet gaat irriteren. De Fresh Odour Control zorgt ervoor dat u zich de hele dag door fris voelt en beschermt tegen nare geurtjes. Fresh Odour Control zijn actieve micro-parels die de geur van urine neutraliseren.

De TENA Discreet Extra verbanden tegen matig urineverlies zijn gemaakt van zacht en ademend materiaal. Hierdoor kan de lucht circuleren waardoor de huid gezond blijft. Ook wordt hierdoor het vocht weggehouden bij de huid.


TENA Discreet Extra verbanden - praktische informatie

De TENA Discreet Extra verbanden zijn dermatologisch getest en vriendelijk voor de huid. Het beschermt goed tegen matig urineverlies en u behoudt de hele dag door een droog en fris gevoel. De verbanden zijn 34 cm lang waardoor ze ook veel vocht kunnen opnemen. Ze zijn individueel verpakt zodat u ze makkelijk mee kunt nemen onderweg in uw tas of broekzak. De TENA Discreet Extra verbanden bieden drievoudige bescherming waardoor u uw angsten voor doorlekken, nare geurtjes of een vochtig gevoel volledig kunt loslaten.


Voordelen TENA Discreet Extra verbanden

  • Altijd een droog gevoel dankzij de DRYzone
  • Gemaakt van zacht materiaal wat vocht snel wegneemt
  • Geen last van nare geurtjes door Fresh Odour Control
  • Altijd een zelfverzekerd en fris gevoel
  • De maat is 12 x 34 cm en in één maat verkrijgbaar
  • Per 20 in een pak (individueel verpakt)
  • Kan 586 ml opvangen


Meer lezen over TENA? Bekijk hier een compleet overzicht met duidelijke uitleg over alle soorten incontinentiemateriaal van TENA.

 

Automatische herhaalservice TENA Discreet/ Lady

U kunt bij het kopen van TENA Discreet (voorheen TENA Lady) kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u een mooie, extra korting op uw bestelling en automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt dit aangeven bij het bestellen. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden. U krijgt voor een nieuwe levering altijd eerst een bevestiging voor ons. 

Overige informatie
MDR informatie