TENA TENA Pants Plus ProSkin  (van XXS tot XL)
TENA Pants Plus ProSkin (van XXS tot XL) 15,95

TENA Pants Plus ProSkin (van XXS tot XL)

15,95

TENA Pants Plus is een sterk absorberend verband en broekje in één voor actieve mannen en vrouwen. Een perfecte keuze bij zwaarder urineverlies. Kies hieronder de juiste maat.

Op voorraad
  • Koop 4 voor €14,36 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 8 voor €13,56 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 79234000
EAN: 7322540711974
SKU: 79234000-01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Pants Plus (XXS t/m XXL)

De TENA Pants Plus is een comfortabel incontinentiebroekje met een prettige pasvorm, dat u na gebruik wegwerpt. De TENA Pants Plus biedt bescherming tegen matig tot zwaar urineverlies en kan door zowel heren als dames worden gebruikt. Niet alleen beschermen de broekjes u tegen een vochtig gevoel en doorlekken, maar ook tegen huidirritaties en nare geurtjes. TENA Pants Plus kan zowel overdag als ’s avonds worden gedragen. Zo houdt u 24 uur per dag een droog, comfortabel gevoel.

 

Wat houdt matig tot zwaar urineverlies in?

Wanneer we spreken van matig tot zwaar urineverlies, dan ziet dat er niet bij iedereen hetzelfde uit. Doorgaans spreken we van matig urineverlies wanneer u scheuten verliest, maar bij toiletbezoek nog wel kunt plassen. Leegt uw blaas zich regelmatig in zijn geheel alvorens u het toilet kunt bereiken? Dan is er sprake van zwaar urineverlies. Gemiddeld betreft de hoeveelheid ongecontroleerd urineverlies binnen een tijdsbestek van vier uur tussen de 100 en 300 milliliter.

 

Het absorptievermogen van de TENA Pants Plus

De TENA Pants Plus incontinentiebroekjes zijn in staat om een maximum van 1520 milliliter aan urine te absorberen. Dat is iets meer dan een gemiddeld, gezond mens per etmaal aan urine produceert. Die hoeveelheid ligt namelijk rond de 1400 milliliter. De TENA Pants Plus zijn de op een na ‘lichtste’ pants, en zitten tussen de TENA Pants Normal, welke iets meer dan duizend milliliter kunnen absorberen, en de TENA Pants Super met een absorptievermogen van 2000 milliliter, in. U herkent de TENA Pants Plus ook aan de zes druppels die op de verpakking zijn afgebeeld.

 

Lichaamsomvang

Bij het kiezen van de juiste pants speelt behalve het vereiste absorptieniveau ook nog een tweede factor een rol: uw eigen maat. De TENA Pants Plus bestaan in 6 maatvarianten, XXS tot en met XL, en bariatrische XXL pants voor mannen en vrouwen met incontinentie en obesitas. De maten van de TENA Pants Plus zijn gebaseerd op uw heupomvang, een getal dat u zeer aannemelijk niet zoals uw schoenmaat uit uw hoofd kent. Uw heupomvang is echter eenvoudig op te meten door met een meetlint de omvang van het breedste deel van uw onderlichaam te meten.

Heeft u een heupmaat van 40 tot 70 centimeter, dan zijn de TENA Pants Plus XXS voor u geschikt. Met een heupmaat tussen de 50 en 70 centimeter is maat XS zeer waarschijnlijk de juiste voor u. Ligt uw heupmaat tussen de 65 en 85 centimeter, dan is maat S doorgaans de aangewezen maat. Voor een heupmaat tussen 80 en 110 centimeter is maat M geschikt, voor een heupmaat tussen 100 en 135 centimeter is maat L geschikt en bij een heupmaat tussen 120 en 160 centimeter draagt u maat XL van de TENA Pants Plus.

Maat Heupomvang Absorptielevel
XXS 40 - 70 cm 1520 ml
XS 50 - 70 cm 1520 ml
S 65 - 85 cm 1520 ml
Medium (M) 80 -110 cm 1520 ml
Large (L) 100 -135 cm 1520 ml
Extra Large (XL) 120 - 160 cm 1520 mlHet belang van het dragen van de juiste maat

Het absorptievermogen van incontinentiemateriaal staat geheel los van de maat. Het absorptievermogen is voor alle varianten TENA Pants Plus hetzelfde: 1520 milliliter. Alleen wanneer u de juiste maat draagt, bent u volledig beschermd tegen doorlekken. De elastische antilekrandjes moeten goed op uw huid kunnen aansluiten. Twijfelt u over de juiste maat? Begint u dan altijd met de kleinste van deze twee. Gezien het comfort van de TENA Pants Plus zal deze vrijwel nooit oncomfortabel zitten.  

 

Hoe lang doe ik met een verpakking TENA Pants Plus?

Een verpakking TENA Pants Plus bevat 14 incontinentiebroekjes. De enige uitzondering vormt de maat XL, waarvan een verpakking 12 stuks bevat. De prijs van de incontinentiebroekjes loopt op naarmate de maten groter worden. Dit is te verklaren door het technisch zeer hoogstaande materiaal waarvan gebruik wordt gemaakt. Hoeveel incontinentiebroekjes u precies nodig heeft, is een kwestie van uitproberen. Alhoewel de TENA Pants Plus in principe een absorptievermogen van ruim anderhalve liter hebben, vervangen de meeste mensen het materiaal elke vier tot zes uur.

 

Dual Absorption Zone en Odour Neutralizer

De TENA Pants Plus zijn net als het andere TENA incontinentiemateriaal voorzien van een Dual Absorption Zone, welke ervoor zorgt dat het vocht snel wordt opgenomen en dat uw huid niet in contact komt met de urine. Hierdoor wordt de kans op huidirritaties aanzienlijk kleiner. De nare geurtjes die bij het urineren vrijkomen, worden door de Odour Neutralizer de kop ingedrukt. Zo behoudt u de hele dag een schoon, fris en droog gevoel. De dunne, flexibele vorm van de TENA Pants Plus zorgt ervoor dat de broekjes makkelijk met uw lichaam meebewegen.

 

Automatische herhaalservice voor TENA Pants Plus

Gebruikt u de TENA Pants incontinentiebroekjes op regelmatige basis? Dankzij onze handige herhaalservice hoeft u niet telkens een nieuwe bestelling te plaatsen. U krijgt uw materiaal periodiek opgestuurd zonder dat u hier steeds aan hoeft te denken. Er zijn bovendien geen extra kosten aan verbonden. Wilt u de levering aanpassen of stopzetten? Dit kan op elk gewenst moment en zonder verdere verplichtingen.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review