TENA TENA Pants Normal ProSkin Small
TENA Pants Normal ProSkin Small 15,95

TENA Pants Normal ProSkin Small

15,95

TENA Pants Normal Small is een sterk absorberend verband en broekje in één. De maat s is geschikt voor mensen met een heupomvang van 65 tot 85 cm.

Op voorraad
  • Koop 4 voor €13,56 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 791415
EAN: 7322540739763
SKU: 79141503-01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Pants Normal - Small

TENA Pants Normal is een sterk absorberend verband en broekje in één. U draagt het incontinentiemateriaal als ondergoed. Het product biedt u een drievoudige bescherming: het houdt u droog en beschermt tegen doorlekken en nare urinegeurtjes. Zo blijft uw huid gezond en kunt u met hetzelfde zelfvertrouwen als voorheen deelnemen aan het dagelijks leven. TENA Pants Normal is geschikt voor mannen en vrouwen die te maken hebben met matig tot zwaar urineverlies. Het maximale absorptievermogen van de TENA Pants Normal Small is een liter.

 

Voor wie is TENA Pants Normal Small bedoeld?

TENA Pants Normal bestaat in verschillende maten. Deze maten hebben niets met het absorptievermogen te maken -de TENA Pants Normal broekjes kunnen allemaal maximaal een liter absorberen en zijn op de verpakking te herkennen aan de daarop afgebeelde 5,5 druppels-, maar alles met uw eigen lichaamsomvang. TENA Pants Normal Small is bedoeld voor personen met een heupomvang van 65 tot 85 centimeter. Uw heupmaat meet u over het ‘wijdste’ deel van uw onderlichaam. Houdt u bij het opmeten uw voeten naast elkaar en trekt u het meetlint niet te strak.

 

Het belang van het dragen van de juiste maat

Waar het juiste absorptieniveau van belang is voor het kunnen opvangen van de hoeveelheid urine die u verliest, is de juiste maat van een incontinentiebroekje eveneens van belang om u tegen doorlekken te beschermen. Personen voor wie de TENA Pants Normal Small geschikt zijn, zijn personen met een maximale heupomvang van 85 centimeter. Uw gewone ondergoed koopt u doorgaans in de maten small of extra small. De TENA Pants Normal Small is niet alleen comfortabel, maar sluit goed aan op uw lichaam. Zo krijgt urine bij incontinentie geen kans om te ontsnappen.

 

Twijfel over de juiste maat? Kiest u dan de kleinste variant

Twijfelt u of u TENA Pants Normal Small of een grotere maat dient aan te schaffen omdat uw heupmaat net in het grensgebied valt? Waar we bij gewone kleding vaak geneigd zijn om voor het draagcomfort een maatje ruimer te kiezen, geldt in het geval van incontinentiebroekjes juist het omgekeerde advies. Kiest u in eerste instantie dus liever voor de kleinere TENA Pants Normal Small om de kans op lekkage zoveel mogelijk uit te sluiten. De elastische broekjes dragen comfortabel en zullen niet knellen. 

 

Hoe draagt u de TENA Pants Normal Small?

De TENA Pants Normal Small draagt u als een gewone onderbroek. U stapt in het broekje en hoeft hier overheen geen ander ondergoed te dragen. Trekt u de pants aan als gewoon ondergoed en niet als een boxershort om ervoor te zorgen dat de antilekrandjes hun functie kunnen uitvoeren. Deze elastische randjes zorgen voor extra bescherming tegen het verschuiven van de TENA Pants Normal Small en het weglopen van urine als eventueel gevolg hiervan. Wilt u uw TENA Pants Normal Small verwisselen? U verwijdert deze van uw lichaam door hem aan de zijkant middels de daarvoor bestemde lijn open te scheuren.

 

Hoe lang kan de TENA Pants Normal worden gedragen?

De Dual Absorption Zone waarmee de TENA Pants zijn uitgerust, zorgt voor een snelle afvoer van uw urine naar de productkern. De urine wordt door speciale, gelachtige balletjes vastgehouden, waardoor uw huid droog blijft en doorlekken wordt voorkomen. Dankzij deze geavanceerde techniek hoeft u uw TENA Pants Normal Small ook niet na elk urineverlies te verwisselen. De meeste dragers kiezen ervoor hun incontinentiebroekje na vier tot zes uur te verschonen. Het absorptievermogen van de TENA Pants Normal Small is een liter, wat neerkomt op twee derde van de urine die een volwassen persoon gemiddeld dagelijks produceert.

 

De voordelen van TENA Pants Normal Small op een rijtje

De incontinentiebroekjes van TENA behoren wereldwijd tot het meest gebruikte incontinentiemateriaal, wat gemakkelijk kan worden verklaard door de vele voordelen die deze broekjes met zich meebrengen. Zo beschermen ook de TENA Pants Normal Small u maximaal tegen doorlekken bij matig tot zwaar urineverlies en blijft uw huid gezond doordat het niet met de urine in contact komt. Behalve over een DUAL Absorption Zone beschikken de broekjes ook over een Odour Neutralizer, waardoor u tevens beschermd blijft tegen nare ammoniakgeurtjes. Zo voelt u zich de hele dag door schoon en fris.

Overige kenmerken van de TENA Pants Normal Small (S)

Absorptievermogen 1010 ml
Maat Small (s)
Heupomvang 65 - 85 cm
Geschikt voor Mannen en vrouwen
Inhoud verpakking 15 stuks

 

 

Bekijk hier onze instructievideo van de TENA Pants Small

 

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review