TENA Pants Normal ProSkin Medium
TENA Pants Normal ProSkin Medium 18,50

TENA Pants Normal ProSkin Medium

18,50

TENA Pants Normal is een sterk absorberend verband en broekje in één. Maat: Medium (heupmaat: 80-110 cm)

Op voorraad
  • Koop 4 voor €16,65 per stuk en bespaar 10%
ZI-nummer: 791528
EAN: 7322540728125
SKU: 791528
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Pants Normal – Medium

TENA Pants Normal Medium is een incontinentiebroekje dat geschikt is voor middelmatig tot wat zwaarder urineverlies. Het product is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. De broekjes hebben de anatomische vormgeving van ondergoed en weten de contouren van het lichaam feilloos te volgen. Hierdoor voorzien de TENA Pants Normal Medium u niet alleen van maximaal draagcomfort, maar ook van optimale bescherming tegen doorlekken. Door het snelle absorptievermogen en de geurneutralisatie voelt u zich altijd prettig en beschermd. De broekjes kunnen zowel overdag als ’s nachts gedragen worden.

Kenmerken van de TENA Pants Normal Medium

Absorptievermogen 1010 ml
Maat Medium (M)
Heupomvang 80 - 110 cm
Geschikt voor Mannen en vrouwen
Inhoud verpakking 18 stuks

 

Wat betekent middelmatig tot zwaar urineverlies?

Geregeld vraagt men zich af van welke mate van urineverlies er sprake is. Het antwoord op deze vraag is belangrijk om te kunnen bepalen of de TENA Pants Normal Medium voor u geschikt zijn. Matige incontinentie voor urine houdt in dat u redelijk wat urine verliest (scheuten), maar bij toiletbezoek nog wel kunt plassen. Met andere woorden: u verliest niet uw gehele blaasinhoud. Raakt u binnen enkele uren maximaal de hoeveelheid van een drinkglas (200-250 ml) kwijt, dan spreken we van matige incontinentie en zijn de TENA Pants Normal geschikt voor u.

 

Wat houdt TENA Pants Normal Medium precies in?

De TENA Pants Normal incontinentiebroekjes zijn er voor mannen en vrouwen met matig tot zwaarder urineverlies, waarmee we bedoelen dat iemand telkens tot flinke scheuten verliest. De TENA Pants Normal zijn in staat om dit meermaals op te vangen, tot een maximum van duizend milliliter in totaal. In tegenstelling tot wat velen denken, heeft de indicatie S, M, L of XL niets te maken met die absorptiecapaciteit, maar uitsluitend met uw eigen lichaamsomvang. De TENA Pants Normal Medium zijn geschikt voor personen met een heupmaat tussen de 80 en 1110 centimeter. Bent u benieuwd naar wat eventuele alternatieven zijn voor de broekjes, lees dan hier ons blog met alles over TENA incontinentiemateriaal.

 

Hoe meet u uw heupmaat?

Wilt u er zeker van zijn dat de TENA Pants Normal Medium het incontinentiebroekje is dat bij uw lichaamsomvang past, neemt u dan uw heupmaat op. Dit doet u door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. Is uw maat een twijfelgeval en weet u niet of u de Medium of Large moet kiezen? Kiest u dan altijd voor de eerste. Het is namelijk van belang dat uw incontinentiebroekje goed op uw lichaam aansluit om lekkage te voorkomen.

 

Hoe lang doet u met een verpakking TENA Pants Normal Medium?

Eén verpakking TENA Pants Normal Medium bestaat uit 18 incontinentiebroekjes. Hoe vaak de pants verwisseld dienen te worden, is grotendeels afhankelijk van uw eigen voorkeur. Alhoewel de absorptiecapaciteit van de TENA Pants Normal Medium een liter urine bedraagt, voelen veel mensen zich frisser wanneer ze zich vaker verschonen. De meeste mensen doen dit elke vier tot zes uur. ’s Nachts draagt u de TENA Pants uiteraard langer. Gemiddeld verbruikt men in totaal zo’n vier broekjes per dag, waardoor een verpakking vier tot vijf dagen bescherming betekent. 

 

Net zo onzichtbaar als gewoon ondergoed

De TENA Pants Normal Medium betreft een broekje waar u net als gewoon ondergoed in- en uitstapt. Veel mannen en vrouwen die net geconfronteerd zijn met urineverlies, vragen zich af of de incontinentiebroekjes wel discreet gedragen kunnen worden. Over de zichtbaarheid ervan hoeft u zich echter geheel geen zorgen te maken. De TENA Pants zijn vervaardigd van soepel materiaal, waardoor ze met al uw bewegingen meebewegen. Dankzij het sterk absorberende vermogen  zijn deze incontinentiebroekjes slechts iets dikker dan gewoon ondergoed.

 

Bescherming tegen doorlekken én vervelende geurtjes

De TENA Pants Normal Medium hebben dankzij de in de broekjes verwerkte polymeren een sterk absorberend vermogen. Deze kunststoffen kunnen in een korte tijd een grote hoeveelheid vloeistof opnemen, die vervolgens in een gel wordt omgezet. Zo blijft uw huid droog en beschermd. De polymeren zijn in een laag watten verwerkt, waardoor het draagcomfort kan worden gegarandeerd. De Odour Neutralizers tot slot zijn micropareltjes die het vocht direct opsluiten en daarmee ongewenste geurtjes voorkomen. De TENA Pants Normal Medium bieden dus een drievoudige bescherming: tegen doorlekken, een vochtig gevoel en ongewenste urineluchtjes.

 

Uw leven zo gewoon mogelijk blijven leiden

Wanneer er sprake is van incontinentie, is het altijd belangrijk om uw huisarts te bezoeken om na te gaan of er een behandeling voor dit probleem bestaat. Tot die tijd kunt u op de TENA Pants Normal Medium vertrouwen. De incontinentiebroekjes bieden u twee belangrijke voordelen: niet alleen zijn ze sterk absorberend, ze hebben ook nog eens een zeer beperkte dikte waardoor ze discreet te dragen zijn. Hierdoor helpen de TENA Pants Normal Medium u met maximaal zelfvertrouwen in het dagelijks leven te staan. U herkent de Normal-lijn aan de 5,5 afgebeelde druppels op de verpakking.


Instructievideo TENA Pants Normal M


De automatische herhaalservice voor TENA Pants Normal Medium

U kunt bij het kopen van de TENA Pants incontinentiebroekjes kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt dit aangeven bij het bestellen of u kunt contact met ons opnemen om dit in te stellen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. U krijgt voor elke nieuwe levering met TENA Pants Normal altijd eerst een bevestiging voor ons. 

Overige informatie
MDR informatie