TENA  Discreet Normal 24 stuks
TENA Discreet Normal 24 stuks 7,95

TENA Discreet Normal 24 stuks

7,95

TENA Discreet Normal is net zo groot als normaal maandverband maar speciaal ontworpen voor licht tot matig urineverlies. De lengte van het verband is 27,50 cm.

Op voorraad
  • Koop 12 voor €5,95 per stuk en bespaar 25%
ZI-nummer: 76080600
EAN: 7322540852028
SKU: 760806
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Discreet Normal: bescherming bij licht tot matig urineverlies

TENA Discreet Normal biedt vrouwen met licht tot matig urineverlies de discrete en veilige bescherming waarnaar ze op zoek zijn. De inlegger is net zo groot als normaal maandverband, maar is speciaal ontworpen voor incontinentie. TENA Discreet Normal, voorheen bekend als TENA Lady Normal, kan 300 milliliter aan vocht opnemen. U zet het inlegverband met een plakstrip vast in uw ondergoed. Het beste is om nauwsluitend ondergoed te dragen, zodat het product goed op zijn plaats blijft zitten. De lengte van de TENA Discreet Normal is 27,5 centimeter.

De impact van urineverlies minimaliseren

Is er bij u sprake van licht tot matig urineverlies? Dan is de TENA Discreet Normal voor u wellicht een geschikt product. Het inlegverband biedt u drievoudige bescherming. U bent optimaal beschermd tegen urineverlies, maar ook tegen een vervelend vochtig gevoel en ammoniakachtige geurtjes. U kunt de hele dag alles doen wat u maar wenst, zonder dat het urineverlies een impact op uw bezigheden heeft. De TENA Lady Normal is van zacht en ademend materiaal vervaardigd. Dit zorgt ervoor dat de lucht kan blijven circuleren. Zo blijft ook uw huidgezondheid beschermd.

Comfort en bescherming hand in hand

Elk TENA Discreet Normal verband is voorzien van de zogeheten Silky Soft toplaag. Behalve dat deze laag ervoor zorgt dat de urine snel bij uw huid vandaan wordt geleid, zorgt het ook voor extra comfort. Omdat u een droog gevoel behoudt, blijft uw huid vrij van irritaties. Daar komt bovenop dat de verbanden, die overigens een symmetrische vorm hebben, een voor het vrouwenlichaam ideale pasvorm hebben. De elastische zijkanten waarvan de TENA Discreet Normal is voorzien, zorgen ervoor dat het verband zich nog beter aan uw lichaam kan aanpassen.

Naast de Silky Soft toplaag vormt ook de microPROTEX technologie een toegevoegde waarde. Deze toevoeging staat garant voor een snelle en efficiënte vochtopname. De ultra-absorberende materialen waarvan dit verband is vervaardigd, zorgen ervoor dat u altijd met een gerust hart en vol zelfvertrouwen de deur uit kunt, waar u ook heen gaat. Het anatomische verband biedt bescherming voor dagelijks gebruik.

Fresh Odour Control: neutralisatie van urinegeurtjes

Wie te maken heeft met incontinentie, maakt zich vaak niet alleen zorgen over het urineverlies zelf, maar ook over het mogelijke ontstaan van onaangename geurtjes. Alhoewel urine een steriele vloeistof is, kunnen de bacteriën die zich daarin bevinden in combinatie met de zuurstof uit de omgeving een vervelende geur ontwikkelen. Deze wordt vaak met ammoniak vergeleken. De Fresh Odour Control van de TENA Discreet Normal steekt hier echter een stokje voor. De micropareltjes weten de geur van urine dusdanig te neutraliseren, dat er van nare geurtjes geen sprake zal zijn.

Hoe is de TENA Discreet Normal opgebouwd?

Al het TENA incontinentiemateriaal uit de Discreetlijn heeft een buitenlaag die geen vocht kan doorlaten. Deze laag is van kunststof vervaardigd die dusdanig machinaal werd opgeruwd, dat deze zacht als katoen aanvoelt. De bovenste laag, die tegen uw huid wordt geplaatst, is een niet gewoven kunststof die de urine doorlaat, welke vervolgens in de productkern in een gel wordt omgezet. De TENA Discreet Normal heeft net als de Ultra Mini, Mini en Mini Plus geen voor- of achterkant. De inlegverbanden zijn symmetrisch en bevatten over het gehele product evenveel absorberend materiaal.

Hoe moet de TENA Discreet Normal gebruikt worden?

Zoals gezegd lijkt de TENA Lady Normal op maandverband, maar bestaat er een verschil in opnamecapaciteit. Een tweede grote verschil is de aanwezigheid van de elastische opstaande randjes in de TENA Discreet Normal. Gaat u een inlegverband gebruiken, dan is het belangrijk dat u het, voordat u het in uw ondergoed plaatst, in de lengte even dubbelvouwt. Zo gaan de elastische randjes goed opstaan en kan het product de zich beter aan de vorm van uw lichaam aanpassen. Vanzelfsprekend verkleint dit ook de kans op lekkage.

U zet de TENA Discreet Normal in het midden van uw ondergoed vast. De superabsorberende korrels, ook wel SAP korrels genoemd, zijn over de gehele oppervlakte van het product verspreid. De urine die in het midden van het product terechtkomt, zal dus over het gehele inlegverband worden verspreid. Om de TENA Lady Normal in uw ondergoed te kunnen bevestigen, verwijdert u de beschermlaag van de plakstrook. Het is belangrijk het product stevig in het ondergoed te drukken.

TENA Discreet Normal; praktische informatie

Fabrikant TENA heeft huidbescherming hoog in het vaandel. Daarom is ook TENA Lady Normal uitvoerig getest op huidvriendelijkheid en -veiligheid. U kunt erop vertrouwen dat het product geen huidirritatie veroorzaakt. Elk verband is los verpakt, zodat u deze makkelijk met u meeneemt in uw tas of broekzak. Een verpakking TENA Discreet Normaal bevat 24 individueel verpakte inlegverbanden.

Nieuwe verpakking

TENA heeft de verpakkingen van de TENA Discreet artikelen aangepast. Zo is onder andere de druppelaanduiding van de TENA Discreet Normal gewijzigd, er staan nu 4 druppels op als aanduiding i.p.v. 3. De inlegger zelf en ook de apsorbtie is echter niet veranderd!

Automatische herhaalservice voor TENA Discreet Normal

U kunt bij het kopen van TENA Discreet (voorheen TENA Lady) kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt dit aangeven bij onze klantenservice. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen of extra kosten aan verbonden. U krijgt voor een nieuwe levering altijd eerst een bevestiging voor ons. 

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review