TENA Bed Plus 60 x 60 cm 40 stuks
TENA Bed Plus 60 x 60 cm 40 stuks 14,95

TENA Bed Plus 60 x 60 cm 40 stuks

14,95

TENA Bed Plus 60x60 cm beschermt bedden en stoelen bij incidenteel urineverlies. Heeft een absorptieniveau van 1450 ml.

Op voorraad
  • Koop 4 voor €12,71 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 770119
EAN: 7322540521061
SKU: 770119
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Bed Plus 60x60 cm

TENA Bed Plus 60x60 cm is een absorberende onderlegger, ook wel matrasbeschermer genoemd, die u gebruikt ter extra bescherming van uw bed, maar ook van uw meubels en eventueel rolstoel tegen urineverlies. Dankzij het nieuwe, citroenvormige patroon waarvan het product is voorzien, kan het vocht maximaal efficiënt worden opgenomen. TENA Bed Plus 60x60 cm bestaat uit wattenpulp en is mede dankzij zijn zachte oppervlak erg huidvriendelijk. De onderkant is waterdicht. TENA Bed Plus 60x60 cm is in staat om 1450 milliliter aan urine op te nemen. Een verpakking bevat 14 stuks.

Dermatologisch getest incontinentiemateriaal

TENA Bed Plus 60x60 cm is een incontinentieartikel dat u in tegenstelling tot de andere producten van dit merk niet direct op uw huid draagt. Dat wil echter niet zeggen dat dit product niet uitvoerig is getest op huidvriendelijkheid. Ook een onderlegger dient namelijk irritaties zoals roodheid en jeuk te voorkomen. Mits u het materiaal zorgvuldig verwisselt na elke keer dat urineverlies heeft opgetreden, blijft uw huid in optimale conditie. De onderlegger, die u onder uw hoeslaken plaatst, is haast niet voelbaar.

Wanneer is TENA Bed Plus 60x60 cm verzadigd?

Een deel van de incontinentiematerialen van TENA is voorzien van een of meer urine-indicatoren. Deze geven aan wanneer het product verzadigd is en het dus verwisseld dient te worden. TENA Bed Plus 60x60 cm is hier niet mee uitgerust. Doorgaans wordt voor de materialen die u direct op uw lichaam draagt, een gebruikstijd van vier tot zes uur gehanteerd. Dit uit hygiënisch oogpunt. De TENA Bed Plus 60x60 cm verwisselt u echter zodra deze urine heeft moeten opnemen.

Sommige mensen kiezen ervoor om de TENA Bed Plus 60x60 cm bij het verlies van slechts enkele druppeltjes nogmaals te gebruiken, maar uit hygiënische overwegingen kunt u dit het beste niet doen. De stuksprijs van de Bed producten ligt laag, waardoor het verwisselen van een slechts minimaal gebruikte onderlegger ook niet als weggegooid geld hoeft te voelen. Zolang u geen urine verliest, kunt u de TENA Bed Plus 60x60 cm onder uw hoeslaken laten liggen. Houdt u er in de zomermaanden wel rekening mee, dat het kunststof laagje wat kan gaan zweten.

Het gebruik van TENA Bed Plus 60x60 cm met ander incontinentiemateriaal

Zoals u wellicht weet, wordt het dragen van twee verschillende soorten incontinentiematerialen gewoonlijk afgeraden. Zo veroorzaakt bijvoorbeeld een inlegger in een pants juist een hoger risico op doorlekken. Heeft u echter ’s nachts last van incontinentie en wilt u voorkomen dat dit ten koste gaat van uw nachtrust én uw matras, dan is het wel zaak om twee producten te gebruiken. De TENA Bed Plus 60x60 cm geldt als extra bescherming en is er voor het geval dat de urine toch uit uw pants of inlegger loopt.

Geen absorberende kunststof korrels

Dit is dan ook de reden dat TENA Bed 60x60 cm geen SAP korrels bevat. SAP korrels zijn de superabsorberende kunststof korrels die in ander TENA incontinentiemateriaal wel zijn verwerkt. Zij

zetten de urine om in een gel, zodat deze niet meer de kans krijgt om weg te lopen. In de Bed producten is dit niet nodig, omdat zij er ter extra bescherming zijn. Bovendien houdt deze overweging het kunnen combineren van de twee incontinentieproducten betaalbaar.

Ook voor ontlastingsincontinentie

Wanneer men over incontinentie spreekt, heeft men het vooral over urine-incontinentie. Veel meer mensen dan u wellicht denkt hebben ook last van ontlastingsincontinentie. Een andere benaming daarvoor is fecesincontinentie. TENA materialen zoals slips, pants en inleggers kunt u prima gebruiken voor het verlies van ontlasting. Ook in dit geval kunt u uw bed extra beschermen met een matrasbeschermer. Dunne ontlasting kan door de TENA Bed Plus 60x60 cm net zo goed worden opgenomen als urine.

Hoe gebruikt u de TENA Bed Plus 60x60 cm?

Wanneer u TENA Bed Plus 60x60 cm gebruikt, plaatst u de matrasbeschermer bij voorkeur onder uw hoeslaken. De reden hiervoor is dat het product sterk gaat kreukelen en verschuiven wanneer u er direct op ligt. En wanneer de onderlegger zich eenmaal niet meer op de juiste plaats bevindt, zal hij niet in staat zijn om zijn werk te doen. Door de onderlegger onder uw hoeslaken te plaatsen, blijft hij op zijn plek liggen. Wanneer u urine verliest, hoeft u vervolgens enkel het hoeslaken te vervangen. De molton en uw matras blijven schoon.

Automatische herhaalservice voor TENA Bed Plus 60x60 cm

Maakt u regelmatig gebruik van TENA Bed Plus, dan kunt u gebruikmaken van onze automatische herhaalservice, waarmee de door u gewenste hoeveelheid eperiodiek bij u wordt thuisbezorgd. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. De herhaalservice aanpassen of opzeggen kan op elk gewenst moment en zonder voorwaarden. Ook de herhaalservice voor de TENA Bed Plus instellen? Neem gerust contact met ons op, wij regelen dit graag voor u!

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review