TENA Fix

3
Wanneer u een actieve leefstijl hebt, of graag meer bescherming wilt is de TENA Fix ideaal. U kunt alles blijven doen zonder u zorgen te maken.
Lees meer
Sorteren op:

Over de TENA Fix

De TENA Fix is een herbruikbaar stretchbroekje wat gebruikt kan worden in combinatie met andere TENA producten, zoals TENA Comfort. Het zorgt ervoor dat het incontinentiemateriaal goed op z’n plek blijft zitten waardoor u meer comfort en veiligheid ervaart. Doordat de TENA Fix naadloos is zit het prettig en worden drukpunten beperkt. De broekjes ogen als normaal ondergoed en bedekt het incontinentiemateriaal.


Zacht en comfortabel broekje met extra bescherming

De TENA Fix ziet er dus uit als normaal ondergoed maar biedt wat meer bescherming. Het zorgt ervoor dat de TENA Lady verbanden goed op hun plek blijven zitten zodat u zich de hele dag door goed beschermt en zelfverzekerd voelt. De TENA Fix Broekjes voelen zacht en comfortabel aan, ze zijn voor 96% van polyester en 4% elastan. Hierdoor neemt het de juiste pasvorm aan en houdt het alles op z’n plek.

De TENA Fix Broekjes kunnen gewassen worden op 60 graden en mogen keer na keer opnieuw in de droger. Hierdoor kunt u lange tijd gebruik maken van het TENA Fixbroekje. De broekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, de kleur op de band van de broekjes geeft aan welke maat het is zodat u het juiste stretch broekje snel kunt herkennen.


Verschillende TENA Fix Broekjes op een rijtje:

De TENA Fix broekjes zijn in twee uitvoeringen en verschillende maten verkrijgbaar zodat u altijd precies het juiste product kunt gebruiken.

Keuzehulp

Indien u twijfelt over welk incontinentiemateriaal het meest geschikt is voor uw situatie, kunt u altijd contact met ons opnemen of gebruik maken van onze handige online Keuzehulp. Aan de hand van een paar korte vragen laten we met de keuzehulp precies zien welk materiaal het beste bij u past. U hoeft hiervoor geen account aan te maken of gegevens achter te laten.

TENA Fix kopen

Voor mensen die regelmatig TENA Fix producten kopen hebben wij onze Herhaalservice ontwikkeld. Hiermee kunt u automatisch periodiek het incontinentiemateriaal opgestuurd krijgen zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. U krijgt met de herhaalservice bovendien standaard korting zodat u zeker weet dat u nooit teveel betaald voor de TENA Fix